• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kafa sallama halsizlik hare

veysel4747

Yeni Üye
Muhabbet kuşum çok halsiz, hareketsiz, sürekli gözü kapanıyor yemek yiyemiyor su içemiyor elimle su veriyorum ancak yemek olmuyor veterinere gittim mantar var denildi 2 krem 1 ilaç verdiler 3 gündür bir şey değişmedi

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba streamble üzerinden kuşunuzun videosunu atabilir misiniz,veterineriniz hangi ilaçları verdi?Ne kadar süredir beslenmedi?Daldarı,aspur gibi seveceği tohumları verin eğer kıramıyorsa el besleme mamasıyla beslemeniz lazım.Elinizde şu an bulunmuyorsa yumurtayı iyice haşlayıp sarısını ılık suyla açarak;yoğurt kıvamına getirin yavaş yavaş yedirin

veysel4747

Yeni Üye
Merhaba streamble üzerinden kuşunuzun videosunu atabilir misiniz,veterineriniz hangi ilaçları verdi?Ne kadar süredir beslenmedi?Daldarı,aspur gibi seveceği tohumları verin eğer kıramıyorsa el besleme mamasıyla beslemeniz lazım.Elinizde şu an bulunmuyorsa yumurtayı iyice haşlayıp sarısını ılık suyla açarak;yoğurt kıvamına getirin yavaş yavaş yedirin
İlginiz için teşekkürler kuşum az önce öldü erkek kuşada mantar bulaşmaması için ne yapabilirim kafesi vs komple baştan sona değiştirmelimiyim. Dişiye gelecek okursak bu ilaçlar verildi 3 gün düzenli kullandık ancak maalesef etki etmedi gecenin bu saatinde son çare buraya yazmak oldu ancak 5 dakika öncesine kadar öldü

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun.😔 Erkek Kuş İçin Crystalin Alin Trendyoldan Olabilir. Eczane ve Veteriner Hekim Kliniklerinde de Bulunur. Günde 1 2 Kere Uzaktan Spreyleme Yapın. 2. Olarak Zeolit Tozunuz Yoksa Alin Zarari Yoktur Her Gun Bir Mercimek Tanesi Kadar Yemesini Saglayin. Dal Dari veya Sebze Ile Yedirebilirsiniz. 3. Olarak Kekik Çayi Haftada 2 Kere Demleyin Vucutta Bulunan Mantar Mayalarina İyi Gelir. Probiyotik Olarak Entrobac Kullanmayın. İçinde Maya Var Ve Bu da Mantarı Besler. Prozim Önerebilirim. Söylediğm Takviyleri Mamaist.com dan Alabilirsin. Kafes İçinde Benim Fikrim İmkanınız Varsa Değiştirin. Eğer Yoksa Virkon s İle Dezenfekte Edin. Suluk Yemlik Oyuncak Tunek vs Bunları Yenileriyle Değiştirin.

Son düzenleme:

veysel4747

Yeni Üye
Başınız Sağ Olsun.😔 Erkek Kuş İçin Crystalin Alin Trendyoldan Olabilir. Eczane ve Veteriner Hekim Kliniklerinde de Bulunur. Günde 1 2 Kere Uzaktan Spreyleme Yapın. 2. Olarak Zeolit Tozunuz Yoksa Alin. Kekik Çayi Haftada 2 Kere Demleyin Vucutta Bulunan Mantar Mayalarina İyi Gelir. Probiyotik Olarak Entrobac Kullanmayın. İçinde Maya Var Ve Bu da Mantarı Besler. Prozim Önerebilirim. Söyledim Takviyleri Mamaist.com dan Alabilirsin. Kafes İçinde Siz Benim Fikrim İmkanınız Varsa Değiştirin. Eğer Yoksa Virkon s İle Dezenfekte Edin. Suluk Yemlik Oyuncak Tunek vs Bunları Yenileriyle Değiştirin.
Teşekürler Yarın ilk işim bu olacak içimde boşluk oldu tarif edilemez 4 yıldır besliyordum son anlarını öleceğini hissettim bir anlık buraya yazdım yazdıktan hemen sonra maalesef öldü huzur içinde yat Bulut

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekürler Yarın ilk işim bu olacak içimde boşluk oldu tarif edilemez 4 yıldır besliyordum son anlarını öleceğini hissettim bir anlık buraya yazdım yazdıktan hemen sonra maalesef öldü huzur içinde yat Bulut
Kayıpları Zor Oluyor Biliyorum. Unutulmuyor Zamanla Güzel Anılar ile Hatırlayacaksınız. Tekrar Başınız Sağ Olsun 🙏

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
İlginiz için teşekkürler kuşum az önce öldü erkek kuşada mantar bulaşmaması için ne yapabilirim kafesi vs komple baştan sona değiştirmelimiyim. Dişiye gelecek okursak bu ilaçlar verildi 3 gün düzenli kullandık ancak maalesef etki etmedi gecenin bu saatinde son çare buraya yazmak oldu ancak 5 dakika öncesine kadar öldü
Çok üzüldüm başınız sağ olsun😔

Üst Alt