• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kabuklu yem kusma

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Merhabalar kuşum normalde kur kusmasında yem kusarken soyulmuş yem kusuyor daha doprusu elime kur yaparken ağzına geliyor ama geri yutuyor çiğneyip arada da ağzından düşürüyor. Ama bu resmini koyduğum yemi bazen kabuklu çıkarıyor sanırım bunu kabuğuyla yiyor bu herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Resimdeki yemin aspur (kanarya yemi) olduğunu düşünüyorum. ayrıca resimdekiler soyulmuş hali.
Bendeki kuşların bazıları da bu yemi soyup yemliğe geri çıkartıyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar kuşum normalde kur kusmasında yem kusarken soyulmuş yem kusuyor daha doprusu elime kur yaparken ağzına geliyor ama geri yutuyor çiğneyip arada da ağzından düşürüyor. Ama bu resmini koyduğum yemi bazen kabuklu çıkarıyor sanırım bunu kabuğuyla yiyor bu herhangi bir sorun teşkil eder mi?
[/QUO. salyali bir şekilde cikarmiyorsa sorun olmaz. Bazen fazla aktiviteden sonra yaptıkları birşey

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Yok salyalı değil kuru çıkarıyor sağ olun

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Resimdeki yemin aspur (kanarya yemi) olduğunu düşünüyorum. ayrıca resimdekiler soyulmuş hali.
Bendeki kuşların bazıları da bu yemi soyup yemliğe geri çıkartıyor. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Evet aspurmuş şimdi soyup baktım. Yemlikte kahverengi bir yem var aynu bu şekilde ben de onu kabukla yiyor sanmıştım sağ olun

Emre A.

Tutkulu
+1 benim kuşta aspuru soyuyor ama yemiyor

Üst Alt