• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kabuklu kabuksuz yem arasındaki farkı söylermisiniz acaba ?

Sirokko06x

Aktif Üye
Kabuklu kabuksuz yem arasındaki farkı söylermisiniz acaba

Sirokko06x

Aktif Üye
Kabuksuz yem kabukluya göre sağlıksız hiç düşünme derim. Kabuk üflemek istemiyorsan akıllı yemlik kullanabilirsin.
Kuşum ağzından yem çıkarıyor o yüzden merak ettim acaba yemi değiştirirsem fayda edermi diye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şöyle düşünün fırına gidince taze sıcak ekmek mi yoksa dünkü ekmeği mi alırsınız :) kabuğu soyulmuş yem daha çok bakteri barındırır kursak enfeksiyonlarına davetiye verir ben hiç önermiyorum sadece kolaylık olsun kabuk olmasın çöp olmasın diyorsanız kabuksuz yem verebilirsiniz

MERVE

Paylaşımcı
Şöyle düşünün fırına gidince taze sıcak ekmek mi yoksa dünkü ekmeği mi alırsınız :) kabuğu soyulmuş yem daha çok bakteri barındırır kursak enfeksiyonlarına davetiye verir ben hiç önermiyorum sadece kolaylık olsun kabuk olmasın çöp olmasın diyorsanız kabuksuz yem verebilirsiniz
Şehmus Abi öyle bir betimleme yaptın ki kabuksuz yem deyince artık ilk aklıma gelen bu söylediğin söz olur😁👍🏻

Sirokko06x

Aktif Üye
😂😂 teşekkür ederim haklısınız