• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kabarma

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Aslında son yılları demek yanlış olur. Kuşlar 20 yıla kadar yaşayabiliyor. Kabarmanın çok sebebi olabilir.

Eylül

Yasaklı
Haklısın ama doğru düzgün nefes alamıyor. Yaşından dolayı ilaç da veremiyoruz. Böyle giderse çok yaşayacağını sanmıyorum:confused:

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Haklısın ama doğru düzgün nefes alamıyor. Yaşından dolayı ilaç da veremiyoruz. Böyle giderse çok yaşayacağını sanmıyorum:confused:
İlaç alıp kullanırsan iyi gelir aslında. Probiyotikle verildiğin de birşey olucağını sanmam.

MuhabbetÜretim

Yeni Üye
Streamable Video abi burda pek ses çıkarmadı ama bazen baya fazla ve daha sesli çıkarıyor vık vık @Ufuk Yalçın
Merhaba,
Videoda nefes alıp verirken çıkardığı sesler duyuluyor.. Solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Doksisiklin etken maddeli bir ilaç başlangıç için uygun. Ya da başka bir tetrasiklin grubu antibiyotikte (oksitetrasiklin, klortetrasklin vs.) olur.

Doksisiklin etken maddeli ilaç olarak, doksimis, levadoks ys da vmd doxy kullanılabilir, 7 gün süre ile. Bu arada kuşunuz tüyde, maşallah :)

Eylül

Yasaklı
Merhaba,
Videoda nefes alıp verirken çıkardığı sesler duyuluyor.. Solunum yolu enfeksiyonu olabilir. Doksisiklin etken maddeli bir ilaç başlangıç için uygun. Ya da başka bir tetrasiklin grubu antibiyotikte (oksitetrasiklin, klortetrasklin vs.) olur.

Doksisiklin etken maddeli ilaç olarak, doksimis, levadoks ys da vmd doxy kullanılabilir, 7 gün süre ile. Bu arada kuşunuz tüyde, maşallah :)
Sağolun. Öncelikle ilaç kullanımı riskliymiş yaşından dolayı. Biz de çaresiz bakıyoruz öyle. Çok da ağır olmayan bir ilaç öneriniz var mı? Yani 5 yaşındaki bir kuşun kullanabileceği bir ilaç

MuhabbetÜretim

Yeni Üye
Sağolun. Öncelikle ilaç kullanımı riskliymiş yaşından dolayı. Biz de çaresiz bakıyoruz öyle. Çok da ağır olmayan bir ilaç öneriniz var mı? Yani 5 yaşındaki bir kuşun kullanabileceği bir ilaç
Yaşlı bir kuş değil, doksisiklin çok ağır bir ilaç değil merak etmeyin..

Eylül

Yasaklı
Tamamdır ben aileme söyleyeyim en kısa zamanda almaya çalışırız. Sağolun 🙏