• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jüt İp Sağlığa Zararlı mı ?

HakanG

Paylaşımcı
Herkese merhaba. Normalde hocalarımızdan birine mesaj atıp soracaktım ama belki merak eden olur diye konu açayım dedim :) Bu Jüt iplerinin muhabbet kuşları sağlığı açısından bir zararı olur mu ? Benim Pamuk sürekli kemirecek bişeyler arıyor. Zeytin dalı ile jüt ip vereceğim ama öncelikle bir sorayım dedim.
.
412Co7iWlTL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Sağlığı açısından bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama oyun oynarken boynuna yada ayağına dolanma gibi ipin riskleri var yine de uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum 😊

HakanG

Paylaşımcı
Sağlığı açısından bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama oyun oynarken boynuna yada ayağına dolanma gibi ipin riskleri var yine de uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum 😊
Ben o konuyu unutmuştum ya haklısınız. O zaman en iyisi ağaç dalı veya ahşap oyuncaklar bulmak :)

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
Veterinerimiz kesinlikle zeytin dalı tavsiye etti kemirme olayı için. İp yukarıda arkadaşın dediği gibi ayağına, boynuna dolanabilir yada parça koparıp boğazına kaçabilir Allah korusun.

HakanG

Paylaşımcı
Veterinerimiz kesinlikle zeytin dalı tavsiye etti kemirme olayı için. İp yukarıda arkadaşın dediği gibi ayağına, boynuna dolanabilir yada parça koparıp boğazına kaçabilir Allah korusun.
Teşekkür ederim. Bugün ya da yarın zeytin dalını temizleyip düzledikten sonra veririm Pamuğuma 😊 Kerata duramıyor yerinde :)