• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jumbo muhabbet kuşu dışkı

emregl

Aktif Üye
Merhabalar kuşum 4 gündür normal dışkı yapıyor yani sürekli aynı gördüğümden normal diyebilirim.
Ama bana geleli 5. Gününun sabahın da dışkısı şu şekilde normalmidir yoksa hasta mı olmustur bilemedim yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz yavru sanırım, ne ile besleniyor hangi yiyecekleri tüketiyor

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Şu tarz gaga taşlari ve ballı yem diyolar sanırım onları koydum petshop bunlar yeterli olur demişti havuç marul kuru üzüm vermeye çalışıyorum ama şuanlik ikna edemedim hiç tadina bakmadı
Ballı adı altında satılan ürünleri kafesten alınız. Marul sulu dışkılamaya sebep olur, aspur alabilir veya yavru yemi alarak kuşunuzu normal yeme alıştırınız.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şu tarz gaga taşlari ve ballı yem diyolar sanırım onları koydum petshop bunlar yeterli olur demişti havuç marul kuru üzüm vermeye çalışıyorum ama şuanlik ikna edemedim hiç tadina bakmadı
Bütün sebzeleri bir arada vermeyin şu an, ballı yemler zararlı hiç vermeyin size tavsiyem öncelikle rutin takviyeleri alın, gervit w, bt amin forte, entrobac. Mamaist.comdan temin edebilirsiniz, entrobac elinize gelince verin dışkısı toparlansın 😊

emregl

Aktif Üye
Bütün sebzeleri bir arada vermeyin şu an, ballı yemler zararlı hiç vermeyin size tavsiyem öncelikle rutin takviyeleri alın, gervit w, bt amin forte, entrobac. Mamaist.comdan temin edebilirsiniz, entrobac elinize gelince verin dışkısı toparlansın 😊
Ballı yemlerin zararlı olmasınin sebebi nedir çevremi de bilgilendirmek isterim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ballı yemlerin zararlı olmasınin sebebi nedir çevremi de bilgilendirmek isterim
İçerisinde yapıştırıcı var ve bir sürü kimyasal madde var iç parazit, mantar rahatsızlığına davetiye çıkarıyor 🙏😊

emregl

Aktif Üye
İçerisinde yapıştırıcı var ve bir sürü kimyasal madde var iç parazit, mantar rahatsızlığına davetiye çıkarıyor 🙏😊
Teşekkür ederimm , bu arada bir şey daha sormak istiyorum dün akşam kuşumu çıkardım evin içinde dolaştı biraz 2 saat durdu tahminen 30 saniye kadar ucmustur bu problem değil fakat nolduysa benden kaçan kuşu kafama koyduğunda benimle yarım saat vakit geçirdi ama bugün tekrar kaçmaya başlıyor ne yapmalıyım 😂 kuş bana geleli 1 hafta bile olmadı fakat kafamda yarım saat vakit geçirip onu öptükten sonra halen daha yanımda kalmasına rağmen sonrasında kaçmasını merak ettim😂

Üst Alt