• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jumbo muhabbbet kuşu dışkı

emregl

Aktif Üye
Kuşumu sabah yıkadım su ılıkti hatta biraz sıcağa yakındı üşümez sudan , evde ılık t-shirt ile duruyorum o şekilde anlayabilirsiniz , ve bir bezi saç kurutma makinası ile ısıtarak kuş üşümesin diye tost gibi yaptım çırpınmadi kaçmadı bu ona iyi geliyordu , yaklaşık 8-9 saat oluyor yikanali kuşun yanındaki sarı olan su idrarı mi acaba yoksa kakası mi onu anlayamadım ve dışkıları normalmidir (geldiğinden beri bu şekilde ama sormak istedim )

Ekli dosyalar

sirius

Paylaşımcı
beyaz bir peçetenin üstünde dışkı resmi atabilir misiniz

emregl

Aktif Üye
Beyazin üstünde olduğu için ve net çektiğim için belli olur diye düşündüm buyrun

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun şu anki durumu nasıl? Fotoğrafta rahatsız gibi duruyor sanki. Evde baktığımız kuşlar daha hassas. Bizim için ılık olan ona farklı gelebilir.
Dışkıları hep böyle ise banyodan kaynaklı değildir.Herhangi bir takviye kullanıyor musunuz?

emregl

Aktif Üye
Kuşum bana geleli 1 hafta oldu ve yavru denildi yeşil gaga taşı ve beyaz gaga taşı kullanıyorum yemi de görsel olarak ekliyorum harici bişey vermiyorum , muhtemelen sabah sudan korktu ondan dolayı bu şekilde yoksa biraz daha yakındı canlı duruyordu seslendiğigimde tepki veriyordu (Jumbo dişi )

Ekli dosyalar

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Siz Yikadiniz Sanirim. Lütfen Bir Kaba Su Koyun. Kışın Ben yine de Onermiyorum ama Kendi Yıkansın İhtiyacı Olursa zaten Yıkanır. Yıkandıktan Sonra Durgunluk Oluyor Bazen Kuruyana Kadar. Ve Duştan Sonra Sulu Bir İki Defaya Mahsus Yapabilir. Su Yutmustur Bundan Kaynaklı Olabilir. Lütfen Kendiniz Bir daha Yıkamayin. Ve Saç Kurutma Makinesi Zararli Aklınızda Bulunsun.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Lütfen ılık su ile kendi yıkansın yıkanırsa ve havluyla kurutmayın, sıcak ortamda kendisi kurusun, kururken de uyumasın ☺

emregl

Aktif Üye
Merhaba Siz Yikadiniz Sanirim. Lütfen Bir Kaba Su Koyun. Kışın Ben yine de Onermiyorum ama Kendi Yıkansın İhtiyacı Olursa zaten Yıkanır. Yıkandıktan Sonra Durgunluk Oluyor Bazen Kuruyana Kadar. Ve Duştan Sonra Sulu Bir İki Defaya Mahsus Yapabilir. Su Yutmustur Bundan Kaynaklı Olabilir. Lütfen Kendiniz Bir daha Yıkamayin. Ve Saç Kurutma Makinesi Zararli Aklınızda Bulunsun.
Çok teşekkürler saç kurutma makinasını minnosuma tutmadım tabikide 😊 bezi isittim ve bezle minnosuma yavaş yavaş dokundum bez ile isittim

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler saç kurutma makinasını minnosuma tutmadım tabikide 😊 bezi isittim ve bezle minnosuma yavaş yavaş dokundum bez ile isittim
Rica Ederim. 🤗🌸 Odanın Isısında Kendi Kurusun. Üzerini Örtebilrsiniz. Sıcak Bile Olsa Örtün. Bu Gecede Sıcak Tutun.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşum bana geleli 1 hafta oldu ve yavru denildi yeşil gaga taşı ve beyaz gaga taşı kullanıyorum yemi de görsel olarak ekliyorum harici bişey vermiyorum , muhtemelen sabah sudan korktu ondan dolayı bu şekilde yoksa biraz daha yakındı canlı duruyordu seslendiğigimde tepki veriyordu (Jumbo dişi )
Probiyotik, multivitamin ve b vitamini kullanmayı ihmal etmeyin.
Bu yemi tavsiye etmem açıkcası, içinde ekmek kırıntıları var,o renkli olanlar. Kapalı paket yemler alabilirsiniz bundan sonrasında.
Banyo için arkadaşlar gerekeni yazmış.
Çok tatlı maşallah.