• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Jumbo dişi muhabbet

emregl

Aktif Üye
Merhabalar , aranıza yeni katıldım 18 yaşında bir genç olarak Jumbo muhabbet kuşu sahiplendim ve burada tecrübeli insanlardan yardım almak istiyorum. Cuma öğle saatlerinde petshoptan aldım şuan pazartesi korku titremesi gitmiş bulunmakta .Fakat kuşum sürekli kafesin altında üstünde yer farketmiyor gagasını tele takarak duruyor . Ve beni her gördüğünde sırtını dönüyor sebebini çözemedim 😂 tabiki yeni olduğu için alışamamamiştir fakat başka bir petshopla konustugumda bana erkek kuş almazsan sürekli öle olur gibisinden de konuştu bu durum böle mi yoksa bu şekilde de alisabilir mi ve bana kuşla ilgili tavsiyeler vermek isterseniz seve seve dinlerim ... Yaşını da nasıl öğrenebilirim aldığım yerde bana 1 yaşından küçük ama tam bilmiyoruz denildi ..

Ekli dosyalar

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun. Benim kızıma ne kadarda benziyor😂 Petshopun dediğine aldanmayın ilgi vermezseniz küsüyor bunu bilin yeterli olacaktır ben daha yeni barışabildim ufaklığımla fazla alınganlar biraz 😇 Tahminen 4-5 aylık bir çocuk. Kendi kuşumda genel olarak kafes tabanını tercih ediyor, hastalık durumu yoksa tamamen tipik bir davranış diyebiliriz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba yeni yavrunuz hayırlısı olsun. Şans getirsin size. Streamable.com üzerinden yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Yavrunuzun sağlığı açısından kaliteli takviyeleri evinizden eksik etmeyin. Hayatı boyunca takviyeleri kullanın. Multivitamin gervit, probiyotik entrobac yada kanatlıoil prozim. Tüy destekleyici bt amin forte. Ama videosunu bir görelim.

emregl

Aktif Üye
Hayırlı olsun. Benim kızıma ne kadarda benziyor😂 Petshopun dediğine aldanmayın ilgi vermezseniz küsüyor bunu bilin yeterli olacaktır ben daha yeni barışabildim ufaklığımla fazla alınganlar biraz 😇 Tahminen 4-5 aylık bir çocuk. Kendi kuşumda genel olarak kafes tabanını tercih ediyor, hastalık durumu yoksa tamamen tipik bir davranış diyebiliriz.