• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jopones ile normal muhabbet kuşu eş tuttu.

laye

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 👋

Jopones erkek muhabbet kuşum ile normal muhabbet kuşum eş oldu. Acaba yavruları nasıl bir şey olur? 😕

Teşekkürler. Selamlarımla.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar merhaba 👋

Jopones erkek muhabbet kuşum ile normal muhabbet kuşum eş oldu. Acaba yavruları nasıl bir şey olur? 😕

Teşekkürler. Selamlarımla.
Merhaba, baskın olan hangisi ise o olur, fakat ben farklı türlerin eş tutturulmasını onaylamıyorum
Kırık ırk oluyorlar,soy bağı bozuluyor

laye

Yeni Üye
Merhaba, baskın olan hangisi ise o olur, fakat ben farklı türlerin eş tutturulmasını onaylamıyorum
Kırık ırk oluyorlar,soy bağı bozuluyor
Evet, katılmıyorum. Yer olmadığı için 2 sini aynı kafese koymak durumunda kaldım. Jopones kimse ile eş olmuyordu,olmayacağını sandım ama maalesef iş işten geçti. Bu yavrulardan sonra bozacağım çifti

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet, katılmıyorum. Yer olmadığı için 2 sini aynı kafese koymak durumunda kaldım. Jopones kimse ile eş olmuyordu,olmayacağını sandım ama maalesef iş işten geçti. Bu yavrulardan sonra bozacağım çifti
Çok şirin olurlar, yapan yokmu var elbette, sağlıklı olsunlar yeterli, birde genleri farklı olduğu için boş yumurta olabilir👍