• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

jakom topalliyor

almula

Yeni Üye
jakom ayağına basamıyor topalliyor yerde yürürken gagası ile yürümeye çalışıyor ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
jakom ayağına basamıyor topalliyor yerde yürürken gagası ile yürümeye çalışıyor ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba, ayak tabanının fotoğrafını paylaşır mısınız
Ayağını bir yere taktı mı, sıkışma oldumu?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
resimleri yolladım ne yapmam lazım
Ayak tabanlarında nasırlar oluşmaya başlamış, eczaneden Karamerhem (ıhtıyol) krem alıp sürebilirsiniz 😊🤲
10 gün kullanın antibiyotik ve antibakteriyeldir 👍Kuşlarımız için zararsızdır, kullanılabilir, yeterince sürün ve masaj yapın iyice yedirin, nasır ortaya çıkar, kabuk kalkacaktır, onu alın ve merhem devam edin, nasır düşünce çok ufak bir delik kalır, oraya Rif ampul alınacak, yine eczaneden, işaretli yerden tırtıklayın bıçak ile ve kırın,
Kulak pamuğu ile süreceksiniz yeni bir oluşum engellenecek😊🤲geçmiş olsun

Karamerhem
Rif ampül

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ayak tabanını demet ablanın dediği gibi yapın onlar iyi olur da ben mümkün ise çocugun videosunu görebilir miyim👍 Bana biraz tüyleri sorunlu ve zayıf geldi. İştahı nasıl? Yem olarak neler yiyor? Düzenli olarak takviye veya meyve, sebze veriyor musunuz?

almula

Yeni Üye
evet tuyleri sorunlu aldığımdan beri böyle ama herseyi yiyor iştahı iyi ama tuylerini bir türlü düzeltemedim birde depremden kurtardım o an çok strese girdi videosunu akşam yollarım suan isteyim

almula

Yeni Üye
yem olarak çekirdek yer fıstığı haşlanmış yumurta çok seviyor meyve mandalina elma üzüm yiyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
papağanımın fotoları
Takviye kullanıyor musunuz?
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
BtAmin forte / tüy kas kemik yapısını destekler
Gervit-w /multivitamin
Tüy yapısı için mutlaka haftada 2 defa btAmin forte takviyesi yapın
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Ayrıca çok güzel bir karışım hazırlayıp yollar, sağlıklı olabilmesi için yemesi gereken tohumlar var🤲😊
Yetersiz besleniyor ve vitamin takviyesi gerekiyor

almula

Yeni Üye
teşekkür ediyorum ben eczacıyım bunları nerden temin edebilirim birde hocaya nerden ulaşabilirim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
teşekkür ediyorum ben eczacıyım bunları nerden temin edebilirim birde hocaya nerden ulaşabilirim