• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jako Papağanımın boynunda şişlik var

idrissabih

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Boyunda, gözde şişlik. İshal, burun akması
Merhabalar,

Daha önce kuşumun hastalığı ile soru sormuştum. Veterinere gittik ama geçmedi. Hatta kuşumun boynu kabardı. Gözü de şişti. Veterinerin verdiği ilaçları ve kuşumun fotoğrafını ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhabalar,

Daha önce kuşumun hastalığı ile soru sormuştum. Veterinere gittik ama geçmedi. Hatta kuşumun boynu kabardı. Gözü de şişti. Veterinerin verdiği ilaçları ve kuşumun fotoğrafını ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tanı ne koydu ilaçlar nelerdir

Bahar Y.

Müdavim
Şişliğe cerrahi müdahale gerekiyor gibi, hayvancağızın burnu çok tıkalı temizlenmesi gerekiyor, gözüne çay pansuman yapmanızda fayda var, hangi kliniğe gittiniz nerede ikamet ediyorsunuz

idrissabih

Yeni Üye
Şişliğe cerrahi müdahale gerekiyor gibi, hayvancağızın burnu çok tıkalı temizlenmesi gerekiyor, gözüne çay pansuman yapmanızda fayda var, hangi kliniğe gittiniz nerede ikamet ediyorsunuz
Hocam, fotoyu atmak için bilerek temizlememiştim. Şu an temizledim. Ankara'da ikamet ediyorum. Vetalin ismi gittiğimiz veterinerin.

Bahar Y.

Müdavim
Burada ankarada bulunan kanatlı uzmanları da var, bir göz atın isterseniz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hocam fotoğraftaki ilaçları ve iki farklı enjektöre doldurulmuş ilacı suyuna kattık. Bir de ağzına damlatılan iki enjektör yaptılar. Tanı olarak üst solunum yolu enfeksiyonu dediler.
Hocam bende farklı bir veterinere gitmenizi tavsiye ederim o şişlik rahatsız ediyordur kuşu

Üst Alt