Önerileriniz için teşekkürler. Omurgası sıkıntılı derken eğri bir şekilde çıkmış. Göğsünde de eğrilik var. Herhangi bir his kaybı yok ve ayağının ortasına dokunulunca ayağını kapatıyor tüneme içgüdüsünün başarılı olduğunu düşünüyorum. Az önce yarım saat bir saat arası tünek alıştırması yaptık. Ayaklarını tutuyorum ve benim parmağımı tünek gibi kavrıyor(parmağımda güzel delikler açtı
). İki ayağının da sağlamda olduğundan emin olunca gagasını tutunduğu yerden çekiyor ve bende onu tüneğe doğru götürüyorum. Tüneğe bırakmak için bir ayağını sallıyorum ve önce parmağımdan ayağını çekiyor, çektiği an hızlıca parmağımı uzaklaştırıyorum ve gagasına götürüyorum. Parmağımı sıkı bir şekilde ısırıyor ve boşta olan ayağını sallaya sallaya tüneği buluyor. Sonra aynı şeyi diğer ayağı içinde yapıyorum ve diğer ayağı da tüneği tutunca elimi ısırmayı bırakıyor. Ellerimi çekiyorum biraz titriyor ve 5-10 saniye sonra titremeden tünekte durmuş oluyor. Biraz o şekilde izledikten sonra elime bir yem aldım ve onu beslesim. Bi iki yemi bu şekilde yedi ve sonra yemi biraz uzaklaştırdım. Kafasını uzattı ve yine elimden yemi aldı. Bu sefer biraz daha uzaklaştırdım ve artık kafasını uzatması yetmedi. Kafasını uzatıyor sallıyor ama yeme ulaşamıyordu ve ayağını kımıldatmıyordu. Bende kendi ellerimle ayağını ittirdim ve biraz anladı. İttire ittire yem kabının olduğu yere götürdüm ve yem kabından yiyebilceği hizaya gelince yemeye başladı. Bunu biraz değiştirerek tekrarladım, yem kabını kafesin diğer ucuna astım ve şuan bi ayağı tünekte bi ayağı kafeste mamasını yiyor. Ayağında fiziksel bir sorun olduğunu sanmıyorum veteriner de ayakta sorun yok dizde biraz kemik anomalisi var demişti. Daha çok kendine güvenmiyor ve düşücem korkusuyla tünekte yürüyemiyor. Sizce kemik problemleri yüzünden mi yoksa 4 aylık olduğu için ve yeni kafesinde ilk günü olduğu için mi?