• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sdrcmrn

Yeni Üye
Merhaba jako papağan sahiplendim papağanım dışkısında çok sululuk gördüğüm için yazıyorum
Kuşum hareketli ve canlı bir kuş yemek yemesi günde 10 20 fıstık fakat başka bir arkadaşımda ki kuş iştahı çok açık benimki yemiyor neredeyse 20 gündür bende el beslemesi bir papağan cana çok yakın , tüy yolma sorunu vs yok yanına yaklaştığımda çok az bir hırıltı nefes ve aşırı sulu ishal mevcut uzman arkadaşlar bakarsa çok sevinirim. Teşekkürler

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, verdiğiniz yem ve takviyeler var ise neler resim eklermisiniz ayrıca 20 gündür bu şekilde mi birde hırıltı kısmının videosunu da eklerseniz arkadaşlarımız ve hocalarımız daha iyi yardımcı olacaklardır. @Şehmus BAKIR @Ayvalık Jumbo Muhabbet @Semiha S.

sdrcmrn

Yeni Üye
Merhaba kabuklu fıstık , çekirdek , elma , haşlanmış yağsız tavuk ( 1 parça ) biber kırmızı genelde doğra ki yemekleri veriyorum hırıldı çok nadir olmayacak kadar az gida takviyesi henüz almadım fakat suyuna 4 5 dalma elma sirkesi koyuyorum hayvanım ortalama olarak 10 gündür böyle son 3 gündür çok aşırı sulu geliyor

Doğacı

Eski Forumcu
Hayvanın sindirim sistemi düzgün çalışmıyor. Zeolitli mama veyahut entrobac probiyotik kullanın. Elma sirkesi vermeyin kuşa. İshal yapacak ürünler vermeyin. Tavuk verilir mi bilgim yok,beslenme sebepli sindirim problemi söz konusu olabilir.

sdrcmrn

Yeni Üye
Cevap için teşekkür ederim , yabanci bir çok forumda haşlanmış tavuk ve haşlanmış yumurtanın çok iyi geldiği yazıyor o sebeple verdim protein ihtiyacını karşılasın diye.

Doğacı

Eski Forumcu

Forumumuzdaki makaleyi okuyabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Serdar hocam yani konu sahibi benimle iletişim kurdu ve çocugun videolarını attı megabacter başlamış gördüğüm kadarıyla onu gözde hocamıza yönlendirdim durumu ile ilgili bilgi vereceğiz 👍