Arkadaşlar bilen bilir talihsiz Jack'i daha öncede bir konu açmıştım iki erkek sultan var ne yapayım diye. Sonrasında bir dişi aldım. Jack direk göz koydu diğer erkek ise dişiyi istemiyor sürekli hırpalıyordu arkadaşının ilgisini aldı diye. Özgürlüğüne alışkın olduğu için takas yapamadım kimseyede vermeye kıyamadım. Kafeste yaşayamazdı bu yüzden hayvanat bahçesine verdim salma kafeste istediği gibi takılıyor bir hafta sonra ziyaretine gittiğimde tamamen benimsemişti.
Neyse biz Jack'e dönecek olursak dişimizle tek kaldılar huzurlu bir yaşam sürüyorlardı bugün ikisini suç üstü yakaladım şimdi yeni sorunlar başlıyor. Yuvalık için buradaki petshoplarda içime sinen birşey bulamadım hepsi muhabbet kuşu içindi. Kendim yaptırmaya karar verdim. Ölçüleri nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Neyse biz Jack'e dönecek olursak dişimizle tek kaldılar huzurlu bir yaşam sürüyorlardı bugün ikisini suç üstü yakaladım şimdi yeni sorunlar başlıyor. Yuvalık için buradaki petshoplarda içime sinen birşey bulamadım hepsi muhabbet kuşu içindi. Kendim yaptırmaya karar verdim. Ölçüleri nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Son düzenleme: