- Hastalık Belirtileri
- İce kapanma, surekli kafa arkada uyuma, yemden kesilme, diskida bozukluk
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Nis 2022
- Kullanılan İlaç
- Triflucan mikostatin
Merhaba, oncelikle bu tarz bir platforma ilk defa uye oluyorum, hatam olursa lutfen kusura bakmayin.. 6 yasinda rainbow erkek muhabbet kusumuz var.. yaklasik 1 yildir onu iyilestirmeye calisiyorum ancak basaramiyorum.. cok kisa eski gunlerine donup sonra tekrar icekapanip yemden kesiliyor.. neredeyse surekli kafasini arkaya atip uyuyor, hep kabarik, artik konusmuyor ve agirligi cok azaldi.. nefes alip verirken kuyrugu yukari asagi sallaniyor..kusma, diskida yem, kotu koku hic olmadi.. ancak diskisi siyaha yakin.. bazense normale donuyor.. 3gun yem yese 5 gun yemden kesiliyor.. haliyle bir kilo aliyor bir zayifliyor.. zaten yavrulugundan beri yem ve yumurta disinda hicbirsey yemez. bazi geceler gogsunden mekanik bir ses geliyor.. cok istikrarsiz.. 1 yildir buna cabalamak ev halkini ozellikle kucuk kizimi cok etkiliyor.... ilginc olansa bizimle saniyelik olarak tunege cikip afacanlik yapip 1 dk icinde tekrar asagiya kosesine cekilip uyuyor.. cift kisilik gibi..sosyal medyada cok kisi ile yazistim, cok video izledim.. kursak mantari ve kuruma dendi.. iki veteriner gördü, araliklarla triflucan, mikostatin kurleri, suya organik asit, yurtdisindan getirilen ilaclar vs kullandim.. ilk triflucan kürü kullandigimda 1 ay cok iyiydi ancak sonra tekrar hasta haline dondu.. surekli kaliteli prebiyotik ve vitaminlerle destekliyorum; ölmemesi icin herseyi yapiyorum ama iyilesmiyor da kuşumuz ve buna taniklik etmek cok yipratici.. geldigimiz noktada kafesi hergun temizleniyor, suyu yemi her gun degisiyor.. ev hep sicak.. 1 haftadır iyice yemden kesildiginden her gun prebiyotik koyuyorum suyuna ve avicare aminoasit veriyorum gun asiri.. bir tek agizdan besleme yapamiyorum, cesaretim yok.. bir oneriniz olur mu? Yanitiniz icin simdiden teşekkür ederim