Kuşunuzu buraya götürmeyin arkadaşlar! İstanbulda kanatlıdan anlayan güya en iyi vet diye buraya götürdüm yazılan bazı olumsuz yorumlara aldanmadan. Meğer doğruymuş haklıymış insanlar. Kuşumun bit problemi için gitmiştim ayağı sağlam olan kuşumu sakatlayıp ayağını kanatıp öyle teslim ettiler. Bir de biz yapmadık diye utanmadan sıkılmadan yalan söylediler. Yalanlarını ört bas etmek kafamı meşgul etmek için de o anda zaten kuşunuzun başka rahatsızlıkları var diyip konuyu kapatmaya çalıştılar. Kuşumun başka rahatsızlıkları belki var belki yok ama o gece kuşumu ben başka veterinere götürmeseydim kan kaybından kaybediyordum, oksijenle hayata döndürdüler kuşumu. Merve Siirtli adında veteriner olduğunu sanan kişidir bunu yapan. Adını sanını bilin ki ona gitmeyin şu an verdiği tedaviye de belirttiği teşhislere de güvenip uygulayamıyorum o yüzden. Zaten forumlarda da okudum ki hep aynı teşhisler aynı tedaviler ve bu hanımın yaptığı tedavilerin sonucunda da durum aynı kuşlar hep kötüleşmiş. Anlaşılan o ki amaç kuşu iyice kötüleştirip sürekli kendilerine gelmek zorunda bırakmak, para almak! Hiç mi güveneceğimiz kanatlı veterineri yok anlamadım ki!