• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme İstanbul - Ücretsiz Sultan Papağanı Sahiplendirme (Her şeyi ile birlikte)

muratyldzz12

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar, 6 aylık bir erkek sultan papağanım var ismi Çapkın. Kafesi sabahtan akşama kadar açık duruyor kendi kafasına göre takılıyor. Pelet yeme alıştırdım versele laga g14 tropical yem yemeyi seviyor ve onun için oldukça sağlıklı. Papağanımı sahiplendirmek istiyorum çünkü evde ayrıca bir kedim de var ikisi küçücük evde dost olamadıkları için aynı yerde tutmakta çekiniyorum saatli bomba gibiler. Bunlarla beraber sultan papağanımı sahiplendirmek istiyorum kafesi, doğal ahşap tünekleri, içerisindeki oyuncakları vb. pelet yemiyle beraber komple iyi bakabilecek bir arkadaşa vermek istiyorum. İlgilenenler dm yoluyla yazabilir. konum: İstanbul/Sultangazi

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, İstanbul'dan üyelerimiz çokça bulunmakta, umarım sahiplenmek isteyen arkadaşlarımız çıkacaktır 🙏 güzel bir yuvası olur umarım. Ayrıca çocuğunuzun güncel fotoğrafını da paylaşırsanız çok güzel olurdu :)

sevkiozel

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar, 6 aylık bir erkek sultan papağanım var ismi Çapkın. Kafesi sabahtan akşama kadar açık duruyor kendi kafasına göre takılıyor. Pelet yeme alıştırdım versele laga g14 tropical yem yemeyi seviyor ve onun için oldukça sağlıklı. Papağanımı sahiplendirmek istiyorum çünkü evde ayrıca bir kedim de var ikisi küçücük evde dost olamadıkları için aynı yerde tutmakta çekiniyorum saatli bomba gibiler. Bunlarla beraber sultan papağanımı sahiplendirmek istiyorum kafesi, doğal ahşap tünekleri, içerisindeki oyuncakları vb. pelet yemiyle beraber komple iyi bakabilecek bir arkadaşa vermek istiyorum. İlgilenenler dm yoluyla yazabilir. konum: İstanbul/Sultangazi

sevkiozel

Yeni Üye
Merhaba ben Maltepe de oturuyorum 1 tane muhabbet kuşum var kafesin kapısını hiç kapatmayız kendisi gezer dolaşır acıkınca kafesine girer yemini suyunu içer tekrar çıkar bir tanede sultan papağını istiyoruz eğer uygun olursa sahiplenmek isteriz eşim tam bir kuş hastası dır çocuğu gibi ilgilenir.

ObsesifKertenkele

Yeni Üye
Merhaba dişi kuşum var. yanına arkadaş eş olarak alabilirim. Müsaitseniz çarşamba sabah gelebilirim

ObsesifKertenkele

Yeni Üye
Merhaba dişi kuşum var. yanına arkadaş eş olarak alabilirim. Müsaitseniz çarşamba sabah gelebilirim

Üst Alt