Sagii Aktif Üye Katılım 7 Eyl 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 32 Puanları 18 11 Kas 2024 #1 Yavru isterim tabi ki . Fiyatla beraber bilgi verir misiniz.
EzgiA Müdavim Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 596 Tepkime puanı 911 Puanları 93 11 Kas 2024 #2 Merhaba.Şimdiden Saglikli Uzun Ömru Olsun Evladinizin. Şehmus Hocamızı Etiketliyorum. Elinden Gelen Bir şeyse Yardimci Olacaktır Mutlaka @Şehmus BAKIR
Merhaba.Şimdiden Saglikli Uzun Ömru Olsun Evladinizin. Şehmus Hocamızı Etiketliyorum. Elinden Gelen Bir şeyse Yardimci Olacaktır Mutlaka @Şehmus BAKIR
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 11 Kas 2024 #3 İstanbul da üreten arkadaşlarım hepsi bıraktı malesef ama Ankara'da var bir arkadaşım size iletişim bilgisi özelden atıyorum bir görüşün yardımcı olur
İstanbul da üreten arkadaşlarım hepsi bıraktı malesef ama Ankara'da var bir arkadaşım size iletişim bilgisi özelden atıyorum bir görüşün yardımcı olur
Sagii Aktif Üye Katılım 7 Eyl 2024 Mesajlar 69 Tepkime puanı 32 Puanları 18 11 Kas 2024 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: İstanbul da üreten arkadaşlarım hepsi bıraktı malesef ama Ankara'da var bir arkadaşım size iletişim bilgisi özelden atıyorum bir görüşün yardımcı olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama Ankara'ya gidip alamam maalesef, yoksa bir yolu var mı?
Şehmus BAKIR' Alıntı: İstanbul da üreten arkadaşlarım hepsi bıraktı malesef ama Ankara'da var bir arkadaşım size iletişim bilgisi özelden atıyorum bir görüşün yardımcı olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama Ankara'ya gidip alamam maalesef, yoksa bir yolu var mı?
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 11 Kas 2024 #5 Bende özelden İstanbul Ümraniye'de bir arkadaşımızın iletişim bilgilerini vereyim.