• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler İştahsızlık

brnb61

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sadece iştahsız
Hastalık Belirti Tarihi
1 Tem 2025
Kullanılan İlaç
Multivitamin
Merhaba, benim 8 aylık dişi sevda papağanım var. Gayet hareketli oyuncu dışkısı normal ama iştahsız. İştahını artırmak için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

brnb61

Yeni Üye
Veterinerimizin önerisiyle zürich multivitamin

brnb61

Yeni Üye
Zeolit tozunu nasıl kullanmalıyım

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Veterinerimizin önerisiyle zürich multivitamin
Zürich de iyidir. Multivitamin haricinde probiyotik ve bt amin forte takviyesi de kullanmanızı öneririm, aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.
Zeolit tozunu mamaist whatsapp hattından iletişime geçerek temin edebilirsiniz. En az 10 gün boyunca kullanın. Sebzeye, darıya ya da varsa mamaya mercimek tanesi kadar serpilerek verilir. Yediğinden emin olun.

brnb61

Yeni Üye
Zürich de iyidir. Multivitamin haricinde probiyotik ve bt amin forte takviyesi de kullanmanızı öneririm, aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.
Zeolit tozunu mamaist whatsapp hattından iletişime geçerek temin edebilirsiniz. En az 10 gün boyunca kullanın. Sebzeye, darıya ya da varsa mamaya mercimek tanesi kadar serpilerek verilir. Yediğinden emin olun.
Teşekkür ederim

brnb61

Yeni Üye
Mamaist whatsapp hattından iletişime geçip zeolit tozu aldım bugün elime geçti ve hemen meyvesini döktüm yedi. Umarım iştahını açılır yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Üst Alt