• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İskender papağanı yaş ve cinsiyet

burakozkoyuncu

Yeni Üye
Merhaba

3 ay önce 6 aylık ve erkek olduğunu söyledikleri alexander papağanımı sahiplendim. Çok güzel anlaşıyoruz. Omzumdan inmiyor konuşmayaçalışıyor gırtlaktan ses çıkarıyor. Baba ve merhaba demeye çalışıyor. Çok net ıslık çalıyor. Fakat cinsiyeti ve yaşı hakkındaçok tereddütte kaldım. Bu dakikadan sonra çok bir anlamı yok ömrü yettiği sürece benimle birlikte olacak fakat erkek mi dişimi ve kaç yaşlarında olabilir gerçekten çok merak ediyorum. Beni aydınlatabilir misinizEkli dosyayı görüntüle 47206Ekli dosyayı görüntüle 47207Ekli dosyayı görüntüle 47208Ekli dosyayı görüntüle 47210Ekli dosyayı görüntüle 47211Ekli dosyayı görüntüle 47212Ekli dosyayı görüntüle 47213

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Maşallah çok tatlı papağanınız. 😊

Erkeklerin boyun çizgisi oluyor diye biliyorum ama kaç aydan sonra belli oluyor onun hakkında bilgim yok. @Şehmus BAKIR etiketliyorum. Müsait olduğunda görünce yorum yapacaktır.

burakozkoyuncu

Yeni Üye
Teşekkür ederizz.

1 ile1 buçuk yaşlarında belirgin olduğu söyleniyor ama dişi ise belki yaşı büyük olabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yavru sayılır ama cinsiyetinden emin değilim sırtını görebilir miyim 👍

burakozkoyuncu

Yeni Üye
Boynunda ton farkı var gibi geliyor yakından flaşla bakınca ama yanılıyor da olabilirim