Merhaba arkadaşlar kuşum bu sabah halsizdi, yem kusmuş biraz ve bugün dışarı çıkardığımda ishalinde yem olduğunu gördüm. Şu an tüy dökümünde halsizlik normal diyordum ama yardımcı olur musunuz acaba?
dışkısı burada yemli haliyle ve grit kuş kumu yok. suyuna entrobac koydum ondan içti biraz. kusmuğu kokulu bi şekilde çıktı ancak bu dışkıyı çıkardıktan sonra kustu başka da kusmadı.
Kusmuğu ve kuşun videosunu ekler misiniz eğer koku varsa kursak mantarı ihtimali olabilir ve tedavi görmesi uygun olur. Ayrıca kilo kaybı var mı tartı varsa tartarmısınız o da önemlidir
Kusmuğu ve kuşun videosunu ekler misiniz eğer koku varsa kursak mantarı ihtimali olabilir ve tedavi görmesi uygun olur. Ayrıca kilo kaybı var mı tartı varsa tartarmısınız o da önemlidir
evet kursak mantarı vardı bunun için tedavi aldı ankarada önerdiğiniz uğur pet vet kliniğine gitmiştik. kilo kaybı mevcut değil aynı etli butlu. şu anda çekebileceğim bi kusmuk yok ancak kuşumun videosunu ekliyorum. hasta olduğu için küçük bi kafese koydum