• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal

Buseaktoka

Yeni Üye
Merhaba 🙋🏻‍♀️ 3 aylık bir kuşum var yaklaşık 1 buçuk aydır kursak mantarı ile savaşıyoruz triflucan kullanıyorum günde bir defa ağzına damlatıyorum ve suyuna koyuyorum ama geçmiyor suyuna sirkede koyuyorum suyunu günde 2 defa değiştiriyorum nolur bana yardım edin başka ne yapabilirim hani ilacı derseniz alırım tek ki düzelsin kusması geçmedi hiç ve yem yiyor ama çok zayıfladı mamalar veriyorum ama yemiyor daldarı yiyor sadece bir kafesten kuşkumu gaga taşı falan hepsini çıkarmamı söylediler çıkardım ne yapabilirim başka lütfen yardım edin 😞

Buseaktoka

Yeni Üye
Kuşlarla ilgilenen bir arkadaşım var ona foto ve videosunu atmıştım o söylemişti Gaziantep’te kuş veterineri de yok ki götüreyim

Buseaktoka

Yeni Üye
Dışkısında bir değişiklik olmadı hiç hep böyleydi

Buseaktoka

Yeni Üye
Sürekli gagasını gıcırdatıyor ve nefes alışverişi düzgün degil 2 gündür çok zorlanıyor tüylerini kabartıyor ve çok kötü ısırıyor

Buseaktoka

Yeni Üye
Kusma var kustugu yemi geri yiyor ama kilo kaybı aşırı derecede oldu yem yiyordu 2 gündür onu da cok yemiyor

Buseaktoka

Yeni Üye
Nefes alırken çok farklı ses çıkarıyor birde

Buseaktoka

Yeni Üye
Bu şekilde bunlar telefonumda olanlar ama kusması aynı böyle nefes alışı da bu şekilde

Buseaktoka

Yeni Üye
Bu video ve fotosuna bakan arkadaşım kursak mantarı olduğunu söyledi ve geçmez kronik olmuş artık dedi büyürse geçeceğini söyledi ama ben sizin tavsiye ve dediklerinizle düzeleceğine inanıyorum 😞🙏🏻

hakkie

Yeni Üye
Eğer mantar varsa solunum yoluna sıçramış olabilir. Triflucan’ı ne kadar süre düzenli kullandınız? Kusmuğu ve ağız çevresinde ağır bi koku var mı?

Buseaktoka

Yeni Üye
Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum günde 2 defa ağzına damlatıyorum yada suyuna katıyorum hayır koku yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Maşallah kuşunuz çok güzel.. kuşunuzun bağışıklıği çok düşmüş probiyotik alın trifulacan i kesin uzun zamandır veriyorsunuz fazlası zararlıdır.kusunuzun kanatlarını siz mi kestiniz? Kendi kendine mi düştü veya doğuştan öyle mi ? dışkıda belirli sindirim bozukluğu var.lakin şuan başka bir ilacı kaldıramaz bu yüzden bir süre sadece probiyotik verin Diyazm 256 , Entrobac
veya eczaneden immunex44 bunlardan birini alın bizimle resmini paylaşın nasıl kullanacağınızi anlatırız.

Buseaktoka

Yeni Üye
Kanatlarını ben kestim daha önce talihsizlik yaşadık 2 senelik kuşum uçtu bu kuşumda yavruydu geldiğinde gün içinde alıp size görsel atıyorum birde ben suyuna başka bi bagırsak düzenleyici almıştım onu katıyordum önünde görselini atayım mı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başka bir şey vermeyin bir süre sadece probiyotik verin ve ayrıca kumunu da verin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aspuru bol olan karışık bir yem verebilirsiniz.taze olmasına dikkat edin.acik yem almayın