• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! İshal

BeratMoon

Aktif Üye
Arkadaşlar papağanım ishal su gibi dışkısı altını haftada bir değiştiriyorum açtım kafesini altından sinek çıktı bu sinek nasıl orada doğuyor zararı olur mu ve bunun önüne nasıl geçebilirim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Altına peçete havlu kağıt vs koyup günlük değiştirirseniz daha sağlıklı olur. Papağanı uzun kısa bir videosunu ve güncel dışkısını görelim lütfen

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Dışkılar pek sağlıklı görünmüyor. Siz altına beyaz peçete serin lütfen daha iyi anlaşılır. Zaten gazete ve boyalı kağıt sağlıklı değil.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Rodiena ya katılıyorum. Beyaz havlu kağıt üzerinde dışkı bekliyoruz. Ama sağlıklı görünmüyor 😔

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun videosunu görebilir miyiz? Farklı bir şey yedi mi cereyanda kaldı mı? Dışkısı sulu olduğu için bakteri oluşumu artar o yüzden haftada 1 değil her gün değiştirmeniz lazım.

BeratMoon

Aktif Üye
Kuşun videosunu görebilir miyiz? Farklı bir şey yedi mi cereyanda kaldı mı? Dışkısı sulu olduğu için bakteri oluşumu artar o yüzden haftada 1 değil her gün değiştirmeniz lazım.
Hocam farklı birşey vermiyorum arada bir haşlanmış patates veriyorum cereyandada bırakmıyorum hiç bir rahatsızlığı yok sadece 3 aydan beri ishal belkide daha uzundur. Şuan dışarıdayım eve gittiğim gibi atacağım

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Durgun mu hep böyle ötmüyor mu?