• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! İshal ve tik gibi kafa sallama

Dilara2324

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
İshal ve tiki var gibi kafa titretme
Hastalık Belirti Tarihi
12 Şub 2025
Kullanılan İlaç
Entrobac probiyotik ve bt amin forte
Herkese merhaba,
Kuşum 2 gündür ishal, iştahında ve keyfinde azalmada gözlemledim. Probiyotik, vitamin takviyesi de yaptım ama ishal toparlar gibi olup geri nüksediyor. Attığım videodaki gibi bu akşam kafasını tiki var gibi sallamaya başladı. Beyaz zeminde çekemedim ama son dışkısı da fotoğraftaki gibi. Ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum ne olur yardımcı olur musunuz? 😔Ekli dosyayı görüntüle 79010
Watch unnamed | Streamable

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon kapmış gibi gözüküyor ağzında pamukçuk gibi bir lezyon var mı

Dilara2324

Aktif Üye
Enfeksiyon var gibi gözüküyor bence kanatlı uzmanı detaylı incelemesi, pirinci haşlayıp suyunu verin, yemine de aspur katın 🙏
Teşekkür ederim 🙏🏻 Aspur yem veriyorum. Pirinç suyunu da deneyeceğim. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir kanatlı uzmanı var mı acaba?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba Sultanların bazen kendine münhasır hareketleri oluyor ani bir sese yada harekete bağlı hareket sergileyebiliyorlar. Sultan sahibi arkadaşlarım ve Demet abla daha iyi yorumlar. Ama bunları eledik diyelim evinizde bitki gibi yada böcek ilacı vs hani bu tarz farklı şeylerle teması oldu mu

Dilara2324

Aktif Üye
Merhaba Sultanların bazen kendine münhasır hareketleri oluyor ani bir sese yada harekete bağlı hareket sergileyebiliyorlar. Sultan sahibi arkadaşlarım ve Demet abla daha iyi yorumlar. Ama bunları eledik diyelim evinizde bitki gibi yada böcek ilacı vs hani bu tarz farklı şeylerle teması oldu mu
Merhaba hayır böyle herhangi bir teması olmadı.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba hayır böyle herhangi bir teması olmadı.
Biraz gözlemleyin bu hareketi. Birkaç saattir yapmaya başlamış sonuçta. Yatmadan kafes tabanına beyaz peçete serin ve sabah dışkılara bakın. Hastalık varsa mutlaka gece yaptığı dışkılarda da farklılık olur.

Üst Alt