Benim kuşum kursak mantarıydı zor zahmet iyileştirmeyi başardım. Probiyotik kullanmam gerekiyormuş galiba tedaviden sonra. Elimde olan probiyotiği aşağıya resim olarak koydum. Ancak o probiyotik hakkında biri yorum yazmış. Kursak mantarını tekrardan canlandırdığı hakkında. Böyle bir şey olur mu çünkü zaten kuş zor iyileşti tekrardan tekrarlarsa kötü olur.
Bir diğer konuysa 3-4 gündür geçmek bilmeyen bir ishali var. Dışkı fotoğrafı istiyecekler için fotoğrafa gerek bile yok sadece sudan ibaret. Kafesin altı göl gibi oluyor. İshal ilacını damlatıyorum suluğuna ama ne fayda.
Ek: Zayıfladığı için her gün dal darı veriyoruz.
Ek 2: Kursak mantarından dolayı kalamar kemeği vs. her şeyi çıkarmıştık. Galiba kuşlar sindirim sistemi için kum gibi şeylere ihtiyaç duyuyor onun eksikliğinden dolayı oluyor olabilir mi ishal?
Bir diğer konuysa 3-4 gündür geçmek bilmeyen bir ishali var. Dışkı fotoğrafı istiyecekler için fotoğrafa gerek bile yok sadece sudan ibaret. Kafesin altı göl gibi oluyor. İshal ilacını damlatıyorum suluğuna ama ne fayda.
Ek: Zayıfladığı için her gün dal darı veriyoruz.
Ek 2: Kursak mantarından dolayı kalamar kemeği vs. her şeyi çıkarmıştık. Galiba kuşlar sindirim sistemi için kum gibi şeylere ihtiyaç duyuyor onun eksikliğinden dolayı oluyor olabilir mi ishal?
Ekli dosyalar
-
7.7 KB Görüntüleme: 3
-
23.1 KB Görüntüleme: 4
-
33.8 KB Görüntüleme: 3
Son düzenleme: