• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal mi

ilknur demirdeşen

Yeni Üye
Merhaba 2 yaşında sultan papağanım var son zamanlarda normalden biraz daha fazla su tüketiyor ve dışkısı sulu oluyor probiyotik takviyesi yaptım normale dönüyor ama idrar yoğunluğu fazla gibi geliyor ishal olduğu içinmi çok su içiyor yada çok su içtiği için mi ishal tam çözemedimEkli dosyayı görüntüle 51347

Doğacı

Eski Forumcu
Dışkıları iyi değil, vitamin ve ilaç kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız hangi ürünler? Hangi probiyotiği kullanıyorsunuz?

ilknur demirdeşen

Yeni Üye
Entrobac probiyotik seranın ishal ilacı takviyesini aldım yem olacaksa bu sabah yulaf verdim iştahı enerjisi neşesi yerinde tüt dökümünde yalnız pnun etkisi olabilir mi

Doğacı

Eski Forumcu
Entrobac probiyotik seranın ishal ilacı takviyesini aldım yem olacaksa bu sabah yulaf verdim iştahı enerjisi neşesi yerinde tüt dökümünde yalnız pnun etkisi olabilir mi
Hangi miktarda veriyorsunuz ürünleri ? Ve hangi aralıklar ile

ilknur demirdeşen

Yeni Üye
İki gündür seranın ishal ilacını verdim 4 damla kadar Salı günü.prebiyotik verdim kaşığın ucuyla

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba 2 yaşında sultan papağanım var son zamanlarda normalden biraz daha fazla su tüketiyor ve dışkısı sulu oluyor probiyotik takviyesi yaptım normale dönüyor ama idrar yoğunluğu fazla gibi geliyor ishal olduğu içinmi çok su içiyor yada çok su içtiği için mi ishal tam çözemedimEkli dosyayı görüntüle 51347
İlk resşmlerdeki dışkılar kötü değil ancak 3.resimde iç parazit görüntüsü var gibi. Arka arkaya 3 gün entrobac verelim. 4.gün sade su içmişken akşam dışkıları paylaşın. Suların mutlaka şişe su olmasına dikkat edin

ilknur demirdeşen

Yeni Üye
Dediklerinizi yapacağım İç parazit durumunda halsizlik iştahsızlık olmaz mı aksine kafeste durmamak için deli gibi koşuyor

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Dediklerinizi yapacağım İç parazit durumunda halsizlik iştahsızlık olmaz mı aksine kafeste durmamak için deli gibi koşuyor
Entrobac sonrası dışkıları bir görelim. Ona göre karar verelim. İç parazitler organları sarmaya başlamamışsa daha, harekette azalma olmaz. Ama sadece sindirim problemi de yaşıyor olabilir. Ayrıca kafeste her zaman grit kum, ayrı bir kapta bulunmalı

ilknur demirdeşen

Yeni Üye
Entrobac sonrası dışkıları bir görelim. Ona göre karar verelim. İç parazitler organları sarmaya başlamamışsa daha, harekette azalma olmaz. Ama sadece sindirim problemi de yaşıyor olabilir. Ayrıca kafeste her zaman grit kum, ayrı bir kapta bulunmalı
Kum var yiyor zaten çok teşekkür ederim

Üst Alt