• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Irkı nedir rainbowmu yoksa yerlimi ?

ebrulibenn

Aktif Üye
Konuuza cevap verilmişti😊
Rainbow renktir, (gökkuşağı) ırk değildir😊
Yerli bir rainbow😊🤲
Aaa teşekkür ederim emin olmak istedimde ve çok yaramaz napıcam acaba sakın değil kafasını yemligin arasına sıkıştırıyor korktum bişey olucak diye aldım yemliği sonra gitti sulugun ayaklık kısmına sıkıştırdı bu seferde napmak lazım yapmaması icin bantlasak o boşluk kısımları olurmu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aaa teşekkür ederim emin olmak istedimde ve çok yaramaz napıcam acaba sakın değil kafasını yemligin arasına sıkıştırıyor korktum bişey olucak diye aldım yemliği sonra gitti sulugun ayaklık kısmına sıkıştırdı bu seferde napmak lazım yapmaması icin bantlasak o boşluk kısımları olurmu
Rica ederim, güvenli yerlere takın kenar olabilir, yemliği açın 2 parça ise daha minik hiperaktif 😊🤲sağlıklı maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 😊💓🥰

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, sırt tarafından bir fotoğrafını görebilir miyim?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Rainbow değilde spangleye benzettim bende. :)

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Bence rainbow değil, mavi seri, opaline, yellowface type 2 ya da dilute/clearwing(eğer sırtta desenler duruyorsa spangle) gibi duruyor. Rainbow için gerekli mutasyonları bulunduruyor ama renkleri canlı değil, daha çok soluk, pastel tonlarda. Maşallah çok tatlı 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bence rainbow değil, mavi seri, opaline, yellowface type 2 ya da dilute/clearwing(eğer sırtta desenler duruyorsa spangle) gibi duruyor. Rainbow için gerekli mutasyonları bulunduruyor ama renkleri canlı değil, daha çok soluk, pastel tonlarda. Maşallah çok tatlı 😊
Bazen öyle olsun isteriz o daha çirkin ördek yavrusu, kuğu olacak abisi😊🤲🥰 renkleri, tüyleri kendi sağlıkla afiyetle büyüsün inşallah😊🥰🤲