• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ilk yavru

hrn23

Aktif Üye
ilk yavru çıktı.şuan dişi yuvalıktan çıkmıyor.göz ucuyla baktım kursağı boştu.birkaç saat oldu yavru çıkalı

hrn23

Aktif Üye
Dişi çok zayıfladı.Yumurta maması probiyotik vitamin ne varsa düzenli olarak veriyorum.Göğüs kemiği çok belli oluyor dokununca.Ölmesinden endişeleniyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dişi çok zayıfladı.Yumurta maması probiyotik vitamin ne varsa düzenli olarak veriyorum.Göğüs kemiği çok belli oluyor dokununca.Ölmesinden endişeleniyorum
Erkek dişiyi beslemiyor mu?
Yetersiz ve anne yuvalıktan çıkmıyorsa kızıldarı, yulaf, mama yapıp koyun yuvalığın içine kavanoz kapağına dökün, içeriye kenara bırakın(bir dişi kuşuma böyle yaptım😊🤲

hrn23

Aktif Üye
Erkek dişiyi beslemiyor mu?
Yetersiz ve anne yuvalıktan çıkmıyorsa kızıldarı, yulaf, mama yapıp koyun yuvalığın içine kavanoz kapağına dökün, içeriye kenara bırakın(bir dişi kuşuma böyle yaptım😊🤲
Erkeğin dişiyi beslediğini görmedim.Ama hergün yuvalıktaki mısir granülünü değiştirmek zorunda kalıyorum.Yuvalığa dışkılıyor dişi yüksek ihtimalle

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Erkeğin dişiyi beslediğini görmedim.Ama hergün yuvalıktaki mısir granülünü değiştirmek zorunda kalıyorum.Yuvalığa dışkılıyor dişi yüksek ihtimalle
Tm içeriye mama yem bırakın hem bebek hem anne beslenir

hrn23

Aktif Üye
Papağanımın göğsünde hava boşluğu var 7.8 ay önce veteriner söylemişti.Göğsünden tık tık diye bir ses geliyor hızlı nefes alırken.Hâlâ geçmedi Petshopa sorduğumda hava boşluğunu patlatabileceğini patlatılmazsa ilerleyen zamanlarda zarar verebileceğini söyledi. Ne yapmalıyım veteriner hava boşluğunu patlatmak gibi birşeyden hiç bahsetmedi.

hrn23

Aktif Üye
merhaba video ve görsel eklermisiniz ?
ikinci saniyesinde ses geliyor ve göğüs kemiği çok net elime geliyor ne verdiysem kilo almadı.
kurumaya sebep olacak bir hastalık geçirmedi ve fiziksel olarak çok güçsüz.

Son düzenleme:
Üst Alt