• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! İlk yavru çıktı

Ömerfaruk

Aktif Üye
Muhabbetlerimin 5 yumurtadından biri bugün çıktı bulundukları yer sabit sürekli 12 derece annesi şuan üstünde yatıyor bir problem olur mu acaba

Nur Y.

Paylaşımcı
Olacağını sanmıyorum benimde 4. Çıktı bugün oda sıcaklıgında ekstra bır sey yapmadım her sey iyi gidiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse ortamın ve kuşların videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Ömerfaruk

Aktif Üye
Mümkünse ortamın ve kuşların videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍
Hepinize çok teşekkür ederim
Yazdan beri aynı ortamda lar 2 çift kuşum var burada diğer çiftte yumurta yapmak üzere 2 günde bir yumurta maması veriyorum ortam hiç bir yerden hava almıyor bodrum kat olduğu için biraz sıcak 12 yada 13 derece oluyor yavruların ve bulundukları ortamın videosunu yükledim yardımcı olusanız çok mutlu olurum

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ortam iyi ama daha yükseğe koyarsanız daha iyi olacaktır 👍 duvara sağlam şekilde Monte edebilirsiniz

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kuşlar icin tehlikeli olan şey ani hava degisimleridir arkadaşlar. 12 derece az diye bir şey yok yani. Alistiklari bir dereceyse saglikli bir sekilde yaşar hatta yavrularlar. Cok daha dusuk derecelerde sorunsuz bu isi yapanlar var burada tehlikeli olan ve dikkat edilmesi gereken seyler hava akımı ve ani hava degisimleridir. Bu ikisi yoksa aşırı soguk ya da sıcak olmadigi surece sorun olmaz. Sonucta hiçbiri ana vatanindan buraya getirilmedi hepsi kafeste dogdu bu kuslarin :)

Ömerfaruk

Aktif Üye
Kuşlar icin tehlikeli olan şey ani hava degisimleridir arkadaşlar. 12 derece az diye bir şey yok yani. Alistiklari bir dereceyse saglikli bir sekilde yaşar hatta yavrularlar. Cok daha dusuk derecelerde sorunsuz bu isi yapanlar var burada tehlikeli olan ve dikkat edilmesi gereken seyler hava akımı ve ani hava degisimleridir. Bu ikisi yoksa aşırı soguk ya da sıcak olmadigi surece sorun olmaz. Sonucta hiçbiri ana vatanindan buraya getirilmedi hepsi kafeste dogdu bu kuslarin :)
Çok teşekkürler hocam