• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ilk defa papağan bakıyorum yardıma ihtiyacım var

egmn

Yeni Üye
Merhabalar bizde aranıza yeni katildik dün bu canı yeni petshoptan aldık adam bize yavru ve erkek oldugunu söyledi gerçekten yavrumu bu ve neler yapmaliyim daha dogrusu nelere dikkat etmeliyim mama harici sebze yumurta falan neler vermeliyim hangi aralıklarla olmalı
Aliştirmak icin kendimize ne yapmaliyiz hepinize tesekkur ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz 😊
Kuşunuz size hayırlı olsun 👍 Yavru olduğu kesin ama cinsiyet konusunda cevap vermek için henüz erken fotografla anlamak zordur video eklerseniz belki tahminde bulunuruz iki ay sonra net belli olur.Egitim , bakım ile ilgili forumda makaleler var onları okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.eksta sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz 😊

egmn

Yeni Üye
Cevabiniz için çok tesekkur ederim yavru olmasina sevindim daha çabuk alısir bize sanirim makaleleri okuyup arastiriyorum daha yeni oldugu icin 1 hafta kafesten cikarmayin dediler sonrami alistirmaya baslamaliyiz kendimize

Yıldız35

Paylaşımcı
Cevabiniz için çok tesekkur ederim yavru olmasina sevindim daha çabuk alısir bize sanirim makaleleri okuyup arastiriyorum daha yeni oldugu icin 1 hafta kafesten cikarmayin dediler sonrami alistirmaya baslamaliyiz kendimize
Bence kafesten çıkarmamak yanlış kuşu elinize ve size alıştırmak istiyorsanız elinize alıp gogsunuze koyup seveceksiniz. Kendisine dal dari uzatın ilk aşamada güveni sağlayın anı hareketler yapmayın yüksek sesle yaklaşmayın. Elinizi ısırsa bile müsade ediniz yinede seviniz Ne kadar çok elinize alıp severseniz o kadar çok uysal olur diye düşünüyorum.

Üst Alt