• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul İlgilenemediğim için sahiplendiriyorum

enescanqq

Aktif Üye
Erkek spangle açıl mavi dişi kırmızı göz lutino
Çok iyi anlaşan bir çifttir. Yavruya çok iyi bakıyorlar.
Şuan altında 2 yumurtası mevcuttur. Petshopa değil evinde bakabilecek biraz da olda deneyimli kişilere sahiplendirilecektir. Çünkü ilk yumurtlamasında yavrular yeme düşmeden çifteştiler ben şırıngayla besledim bir hafta yeme düşürdüm. Bu konularda bilgili yavruları hayatta tutabilecek kişilere sahiplendirme yapacağım. Hiç bilmeyen etmeyen lütfen iletişime geçmesin.
İletişim: 05551913691

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Erkek spangle açıl mavi dişi kırmızı göz lutino
Çok iyi anlaşan bir çifttir. Yavruya çok iyi bakıyorlar.
Şuan altında 2 yumurtası mevcuttur. Petshopa değil evinde bakabilecek biraz da olda deneyimli kişilere sahiplendirilecektir. Çünkü ilk yumurtlamasında yavrular yeme düşmeden çifteştiler ben şırıngayla besledim bir hafta yeme düşürdüm. Bu konularda bilgili yavruları hayatta tutabilecek kişilere sahiplendirme yapacağım. Hiç bilmeyen etmeyen lütfen iletişime geçmesin.
İletişim: 05551913691
Allah razı olsun

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ahhh isterdim minik minik bebişlere bakmayı 😍 bize daha tecrübe gerekiyor ama, hem de baya fazla tecrübe 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben çok isterdim almayı hemde iyi anlaşan bir çift daha ne olsun
İlk kuşumu da sahiplendim kimse bakmak istediği için bunları alabilme şansım olsaydı gariban anası olurdum sanırım
Ama keyifle bakardım ☺♥
Aynen ama garibanın yüzü gülür mü ve demişler 😂 bu garibanların güler inşallah 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güler beee 😂😂niye gülmesin benim yanımda baya gülerdi de ben istiyorum ki ylvik alışkın olsunlar bana elimden inmek istemesinoer bana güvenip yavrularını elletsinler inşallah bir gün olur ☺
Ay ben de ben de 😅 sürekli ıslık çalıyorum yanlarına gidip konuşuyorum hadi bak 1 hafta oldu artık alışmanız lazım diyorum öyle bakıyorlar sürekli de burda takılıyorum veya YouTube amcadan videolar izliyorum eşim sen kafayı yedin diyor artık 🤣🤣🤣🤣 ne var yani kuşlara fısıldayan kadın olmak istiyorsam bunun nesi garip söyleyin bana 😜

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hahahhaha süpersiniz ☺ cidden
Yavru olan kuşum tavuk gibi yerden dışkı yemeğe başladı
Bende dün başında nöbet bekledim resmen o huyunu bıraksın diye gördüğüm anda şist diye
Uyarı verdim sürekli adam diyor çok abarttin mi sen bu işi
Hayır dedim gereksiz insanlar a gereğinden fazla ilgi göstermektense hak eden kuşlarım a veririm çok daha iyi
Babam konuşamıyor du kuşlar a alkış yapınca hepsi tavuk gibi yanına giderdi nasıl yapıyordu acaba çok merak ediyorum
☺
Biz anaç yapıdayız bu yüzden onları da evlat yerine koyuyoruz 🥰 babanızın yaptığı ödül sistemi muhtemelen 😉 yavruyken alıştırmak için her alkışta ödül verdiyse alışkanlık olunca vermese de gelirler eğitimde başarılı bir yöntem olarak kullanılır genelde 🙃

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Valla ben küçükken sevmekle ilgilenirdim ama ayrı bir odası vardı .hiç gelmez di içlerinden
Bazen orda uydurdu
O derece bağlıydı
Kuşlara güvercin ve keklik hastasıydı

Ava çıkardı
Keşke daha çok vakit geçirseydim
Şimdi daha iyi anlıyor İNSAN
Aynen öyle anaç yapımızdan oluyor hep bunlar ☺
Benim dedem de avcıymış 😅 ben kendisini çok görmedim ama evimizde en küçüğünden en büyüğüne kadar avlanıp dondurulmuş kuşlar bir de gelincik vardı 😅 evet katılıyorum yaş ilerledikçe daha fazla zaman geçirsem ne güzel olurdu diyorum ben de 🥺