• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! İlaçlarda sıkıntı çıkar mı

anonim4444

Yeni Üye
Merhabalar benim 4 yaşında forpus papağanım var uzun süredir ishal olup çok su içtiği ve biraz halsiz olduğu için veterinere götürdüm biraz kilo verdiğini karaciğer büyümesi olduğunu söylediler soruma yardımcı olursanız çok sevinirim
-4 ilaç verdiler bunların ikisi Avicare-digestive, avicare-astragalus membranaceous diğer ikisi elden hazırladıkları kolsişin ve metronidazol bu ilaçlara sabah akşam ağızdan bir damla yazdılar. Hepsine başlamak ağır gelir mi ve elden hazırladıkları ilaçlarda bir sıkıntı çıkar mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Digestive probiyotik görevi görüyor, geven kökü diye bir bitkiden elde ediliyor astragalus olan o da soğuk algınlığı astım gibi hastalıklara iyi gelir bitkisel, kolsişin gut hastalığında iyi gelir,böbrek yetmezliğini de engeller o da bitki aslında. Metronidazol da anaerob bakteri ve protozoonlarda etkilidir flagyl gibi. Yani digestive ve astragalus takviye, diğer ikisinin birisi antibiyotik, birisi de tedavi edici. Ağır gelmez 😊

Üst Alt