• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! İlacı nerede saklamalıyım

Erendiyebiri

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu veterinere götürdüm veteriner 42 derece ateşi olduğunu ve enfeksiyonu olduğunu söyledi ve şırıngada bir ilaç verdi ağzına 1 yada suyuna 5 damla damlatmam gerektiğini söyledi bu ilacı nerede saklamalıyım?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oda sıcaklığında saklayın, çok fazla değil ateşi bu arada korkmayın ☺

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Antibiyotiğin Adını Biliyor musunuz ? Antibiyotikten Önce Var mıydı Diskisinda Böyle Bir Problem ?

Erendiyebiri

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Antibiyotiğin Adını Biliyor musunuz ? Antibiyotikten Önce Var mıydı Diskisinda Böyle Bir Problem ?
Adını bilmiyorum ama bu sabah dışkısı böyle değildi yeşil ve beyazlık vardı ve yuvarlaktı bu akşam arabayla götürdüm veterinere sonra böyle oldu.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Gittiğiniz Muayene Ettirdiginiz Kanatli Uzmanı miydi ? Antibiyotik Muhtemelen Bazen Ağır Gelebiliyor. Şimdilik Kullanmayın İsterseniz. Ilacin İçeriğini Burçak Arkadaşımız daha Net Bilir @Burçak A. 🙏

Erendiyebiri

Yeni Üye
Gittiğiniz Muayene Ettirdiginiz Kanatli Uzmanı miydi ? Antibiyotik Muhtemelen Bazen Ağır Gelebiliyor. Şimdilik Kullanmayın İsterseniz. Ilacin İçeriğini Burçak Arkadaşımız daha Net Bilir @Burçak A. 🙏
Küçük bir şehirde yaşıyorum en bilindik veterenire gittim kuyruğu sallanıyordu o yüzden gittim enfeksiyon olduğunu söyledi ve bu ilacı verdi.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Solunum Problemi Vardı O Halde. Ilacin İçeriğini Bilmiyorum ama Tahminim Antibiyotiktir.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Baytril olabilir..