melissahin.78
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Uyuma, sallanma,ayak tutmama
- Hastalık Belirti Tarihi
- 30 Nis 2026
- Kullanılan İlaç
- Doktorun verdi B vitamini ve antibiyotik ilaç
Merhabalar 3 yasinda bizim erkek bir kusumuz var .kusumuzun surekli ishalinden, diski garipliginden , ve bazen ayaklaei tutmuyor bilfigin bosluga dusuyor ve surkeli olarak titremesinden vetenire gittik. Bir isikla mantara bakti temiz cikti. Veteriner sedece b vitamini ve antibiyotik tedaviaine baslatti. B vitamini agizdan bir damla verecektik sonrada antibiyotikli su icircekdik. Ama B vitakini agizdan vermek icin kusumuzu elimize alip agzini acip verdigimiz icin zorlandi kuusmuz bize küstü gibi oldu bu B vitamini 5 gun kullanacaktik ama 3 gun kullandik cunku kuusmuz B vitamini kullandiktan sonra garip sekilde ayagi hissizlesiyir, bildiğin kafesine üstüne yatıyor pozisyona geçiyor,ucarken dengeisni sagliyamiyor, fazla konusmuyor durgunlasiyor, ama sabahina geviyrodu . Garip sekilde bugun B vitaminin vermeden ayagi bir garip ceke ceke yürüyor , yine yatar pozisyona geçiyor konuşmuyor ,neden oldu bilmiyorum. 2 veterine gittik hic kimse birsey diyemiyor artik ne yapacagim bilemiyorum lutfen yardimci olun. Bugünden videolarını da ekledim.
Ekli dosyalar
-
2 MB Görüntüleme: 11
-
3.9 MB Görüntüleme: 5