• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ilaç sonrası durgunluk

nediyimbilemedim

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
cocci gel pantex holland
muhabbet kuşumun uzun süredir ishali vardı. diğer forumlarda cocci gel pantex holland ilacını önerdiler. ishali biraz daha düzene girdi ama şuna durgun ve kanatları açık bir şekilde titriyor. napmalıyım?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Peçete üzerine yapmış güncel dışkı ekler misiniz. İshal için ilaç öneren arkadaşlar ne teşhis koydular acaba?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Koksidiyoz teşhisi mi koydular?

nediyimbilemedim

Yeni Üye
sindirim sorunu kursak sulanması dediler, gerçekten ilaç ishalini biraz olsun geçirdi ama şimdi titriyor ve durgun görseldeki gibi. ilaç rahatsız etmiştir diye normal su koydum. normal su koyunca deli gibi su içti ve kustu sonra. ne yapacağımı şaşırdım. yakınımda götürebileceğim bir yer yok.

nediyimbilemedim

Yeni Üye
öncede saf su yapıyordu şimdi biraz daha katılaştı ama kestim ilacı çok kötü oldu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kursak sulanması için bir enfeksiyon kaynağı gerekli. Bakteri, mantar, parazit gibi. Konum Ankara gözüküyor neredesindesiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu dışkılarda hastalık var bu parazit de olabilir yani bir tür virüs olabilir bu yüzden mutlaka götürün gözle analiz yetersiz olur tetkikler yapılsın ve lütfen diyorum hemen ilaçlara sarılmayın herkesin her dediğine kanmayın çünkü hastalığın ne olduğunu bilmeden yanlış tedavi organ hasarına sebep olur Burçağın attığı yere imkânlarınızı zorlayıp götürün ki içiniz rahat olsun eğer istanbul da olsaydınız size seve seve yardımcı olurdum

Üst Alt