• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

iki kız bir erkek

eva yamaan

Aktif Üye
Watch unnamed | Streamable iki tane dişi kuşum vardı bir erkek aldım kafes olmadıgı için mecbur ucunu aynı kafese koydum ama ortam değişik dişinin biri arkadan kanarını ısırıyo diğeri gagasını diğer iki dişi kuşunda arası karışık kafes yarın gelecek fakat şuan ne yapsam bilmiyorum lütfen yardım edin

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable iki tane dişi kuşum vardı bir erkek aldım kafes olmadıgı için mecbur ucunu aynı kafese koydum ama ortam değişik dişinin biri arkadan kanarını ısırıyo diğeri gagasını diğer iki dişi kuşunda arası karışık kafes yarın gelecek fakat şuan ne yapsam bilmiyorum lütfen yardım edin
Farklı kafeslere alın lütfen

levocan

Yeni Üye
Bugün aynı durum benim basimada geldi cifthane kafesin ayrım yerinden karşıya geçmiş erkek kuş öteki çift çok kötü hirpalamislar hemen kafesi ayırdım dikkat et lütfen

levocan

Yeni Üye
Özellikle dişiler çok hırçın oluyor iki dişi aynı kafesde kıyametin büyük alameti

eva yamaan

Aktif Üye
farklı kafeslere alma imkanım yok ama yeni geleni bir gunlugune kutuda tutsam olurmu

levocan

Yeni Üye
Valla kutu olmazda dişiler özellikle kızgınlık döneminde. Çok fena kavga ediyorlar ve yaralıyorlar birbirini yani tek erkek tek dişi en temizi kızgınlık döneminde özellikle

eva yamaan

Aktif Üye
Valla kutu olmazda dişiler özellikle kızgınlık döneminde. Çok fena kavga ediyorlar ve yaralıyorlar birbirini yani tek erkek tek dişi en temizi kızgınlık döneminde özellikle
dişi kusun biri gitti fakat yeni erkekte sanki ishallşk var daldarsının ustune zeolit doktum suyuna sirke koymalımyım?

levocan

Yeni Üye
Evde yulaf varsa ayrı bı yemlige koyarak ver ilaç alana kadar idare eder ishalken yeşillik verme ishalini cogaltabilir ama probiyotigi ihmal etme yinede hocalarimizin fikirlerini alalim