• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İki erkek hint bülbülü aynı kafeste

Melissa726

Yeni Üye
Merhabalar,
Ben yine bir petshop vakasıyla karsı karsıya kalmıs bulunmaktayım.bir bucuk ay önce disi olarak verilen kus forumdaki arkadasların yardımıyla erkek cıktı ben de zaten süpheleniyordum ama anlamıyordum acemi bir zebra ispinozu yetistiricisi oldugum icin bir bucuk ay önce onunla beraber aldıgım erkek onu yoldugu icin(beyaz olan disi sandıgım ama erkek olan kus)ben de eski erkegi degistirip gittim yeni erkek aldım yanına iki erkek aynı kafeste yasar mı kafesim cifthane bölmeli kafes yoksa ikisini ayırmalı mıyım(onun erkek oldugunu yeni ögrenmis bulunmaktayım yoksa erkek degil de disi alırdım yanına)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar,
Ben yine bir petshop vakasıyla karsı karsıya kalmıs bulunmaktayım.bir bucuk ay önce disi olarak verilen kus forumdaki arkadasların yardımıyla erkek cıktı ben de zaten süpheleniyordum ama anlamıyordum acemi bir zebra ispinozu yetistiricisi oldugum icin bir bucuk ay önce onunla beraber aldıgım erkek onu yoldugu icin(beyaz olan disi sandıgım ama erkek olan kus)ben de eski erkegi degistirip gittim yeni erkek aldım yanına iki erkek aynı kafeste yasar mı kafesim cifthane bölmeli kafes yoksa ikisini ayırmalı mıyım(onun erkek oldugunu yeni ögrenmis bulunmaktayım yoksa erkek degil de disi alırdım yanına)
İspinozlar hakkında bilgim yok fakat çok güzeller maşallah 🥰🧿

Melissa726

Yeni Üye
Gözlemlemek gerekiyor kavga olmadığı sürece sorun yok kalabalık yaşamayı seven kuşlar. Ancak kavga olursa ayırmanız gerekir
Birbirlerini kovalamaya basladılar o yüzden ayırdım ilgilendiginiz icin tesekkür ederim

Üst Alt