• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İki aylik yavru yem yemiyor

Ceylan

Aktif Üye
Arkadaslar yavrum iki aylik başlarda çok canliydi. Ama suan yem yemiyor galiba ilk bas kabuklu yem bile yerdi. Ama ben yiyemiyorlarsa diye normal kabuksuz yem de aldım. İlk baslarda yiyo du ama su an halsiz yem yemiyor. Kafesin tabanina daldari ve yem koydum sadece dal dari yiyor. Mama yaptık enjektorle vermeye çalıştık cok az kabul etti o da zorla. Sürekli uyku halinde dışarı cikardim zaman ucuyor ama kafes icinde durgun. Kardesi ve babasının agzina bakiyor resmen yem kussun diye. Ve bugün sabah poposunda dışkı yapistini gördüm Ne yapmam lazim yardimci olabilirmisiniz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa ait dışkı fotoğrafı ekleyin

Selim_09

Yeni Üye
Evet yem yememesinin sebebi de ishal olabilir mi
İshal olmuş bitkin düşmüş su içimine dikkat edin, su içmiyorsa elle vermek zorundasınız günde bir kaç kez. Suyunu her 4 saatte bir yenileyin. Yem yemiyorsa elle mama hazırlayıp verin. İshal için de ilaç kullanmanız gerekiyor. İshalin bakteri mi mantar mı virüs mü kaynaklı olduğuna baktırma imkanınız yoksa hepsini içeren bir ilaç kullanın mümkünse..

Ceylan

Aktif Üye
İshal olmuş bitkin düşmüş su içimine dikkat edin, su içmiyorsa elle vermek zorundasınız günde bir kaç kez. Suyunu her 4 saatte bir yenileyin. Yem yemiyorsa elle mama hazırlayıp verin. İshal için de ilaç kullanmanız gerekiyor. İshalin bakteri mi mantar mı virüs mü kaynaklı olduğuna baktırma imkanınız yoksa hepsini içeren bir ilaç kullanın mümkünse..
İlac öneriniz var mi ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu arada odanın ısısı da çok önemli kapı yada pencereye yakın bir yere koymayın kuşunuzu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu besleyin acil olarak

Üst Alt