• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! İç ve dış parazit

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bu
Merhabalar dış parazit için vilmectin var elimde iç parazit için araştırıp şöyle bir ürün buldum nasıl sizce acaba nasıl kullanılmalı öneriyor musunuz 🙏🏻😊
Etkin maddesi İvermectin değil bildiğim kadarıyla,
Kullanıldığında yan etki yapma ihtimali var
Veteriner hekim ile görüşün lütfen

Mamacita

Paylaşımcı
Merhaba bu

Etkin maddesi İvermectin değil bildiğim kadarıyla,
Kullanıldığında yan etki yapma ihtimali var
Veteriner hekim ile görüşün lütfen
Siz ne önerirainiz hocam iç parazit için siz ne kullanıyorsunuz yavrularınızda

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nasıl ne kadar kaç gün kullanmam gerekir hocam birde yan etkisi ya da başka ilaçlar kullanırksn seolit tozu verilebilir elimde var grimsi bir toz değil mi
Günde 1 defa meyve sebze veya yemine mercimek tanesi kadar serpin, yesin
Yan etkisi yoktur, 6 ay hergün kullandım verdim

Ekli dosyalar

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hocam zeolit tozunun hangi renk olması lazım arkadaşın elimde varmış da fazlada bana verdide
Birde zeolit verirken başka takviyeler de verebilirmiyiz gün içinde😊
Zeolit verdi derken paket şeklinde mi fotoğrafını atar mısınız paketin içinde bir şey mi insanlar için olansa kesinlikle verilmemeli.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam zeolit tozunun hangi renk olması lazım arkadaşın elimde varmış da fazlada bana verdide
Birde zeolit verirken başka takviyeler de verebilirmiyiz gün içinde😊
İnsanlar için ayrı kuşlar için ayrı zeolit
Dikkat etmek gerekli, takviyelerini verebilirsiniz

Mamacita

Paylaşımcı
Zeolit verdi derken paket şeklinde mi fotoğrafını atar mısınız paketin içinde bir şey mi insanlar için olansa kesinlikle verilmemeli.
Hayır mamaisten almış galiba geçen haziran ayında evde değilim şu an eve gidşnce fotoğrafını atayım fazla almış birazını bana verdi hem bozulup bozulmadığıda nalşılırsa söylersiniz dediğim gibi fotoğrafknı çekince atayım 😊🙏🏻

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hayır mamaisten almış galiba geçen haziran ayında evde değilim şu an eve gidşnce fotoğrafını atayım fazla almış birazını bana verdi hem bozulup bozulmadığıda nalşılırsa söylersiniz dediğim gibi fotoğrafknı çekince atayım 😊🙏🏻
Tamamdır bekliyoruz.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bunlar da a21 mama ve callux acaba onlarda bir sıkıntı var mı görünürde🙏🏻😊 yorumlarsanız sevinirim🙏🏻😊
Bunların renklerini bilmiyorum ama normal toz şeklindeler fakat zeolit tozunun rengi doğru ama tam toz şeklinde değil bozukluk olabilir onda o üstündeki katılaşmış olanlar kolayca parçalanıyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Mamacita

Paylaşımcı
Bunların renklerini bilmiyorum ama normal toz şeklindeler fakat zeolit tozunun rengi doğru ama tam toz şeklinde değil bozukluk olabilir onda o üstündeki katılaşmış olanlar kolayca parçalanıyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum.
Parçalanıyor hocam skt si silinmiş ama siparişi ne zaman verdiğini öğrendim aralıkta vermiş siparişi ürünü hiç açmamış dediğim gibi eli bol bir arkadaş😅 fazla sipariş etmiş bunuda bana verdi ilk defa zeolit görüyorum da ondan sormak istedim tedirgin oldum bozulduğunu vs nasıl anlarız diye yine Hocalarımızda zeolit, a21 mama ve calluxu yorumlarsa sevinirim kokuları normal bu arada 🙏🏻😊😊 @Demet bükay @EzgiA

Son düzenleme:
Üst Alt