• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İç parazit önem amaçlı yapılmalı mı

beyzaboni

Yeni Üye
Selamlar kuşlara önem amaçlı iç parazit kürü uygulanır mı yoksa sadece hastalık durumun da mı uygulamak gerekli

mortsvivants

Eski Forumcu
Kürü bilmiyorum fakat en etkili yolu zeolit tozu kullanmanızdır. Sebzeye mercimek tanesi kadar serpilerek verilir. Mamaist whatsapp hattından kuşlara uygun formu için iletişime geçebilirsiniz. Dışkıyı göre değişir, ben her gün serpip veriyorum. Dışkı iyiyse azaltabilirsiniz ancak doğaldır sindirim sistemini düzenler, bağışıklığı güçlendirir.

Son düzenleme:

beyzaboni

Yeni Üye
Sadece sebzenin üzerine serpip vereceğim suyuna vs katmayacağım doğrumu anladım öyleyse çok daha kolaymış

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İç ve dış parazit önlem amaçlı yapıyoruz zaten. Düzenli olarak kullanın. Zeoliti haftalık kullanabilirsiniz. Ense damlasını 6 ayda bir uygulayın.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
İç parazit için büyükbaş veya suya eklenen dış parazit içerikli ürünler sıkıntı yaratabilir. İç parazit için doğal kalkanımız zeolit tozudur. Temin edebilirseniz Dutch Care4Birds Worm-Stop ürünü kanatlılar için iç parazit ürünüdür dikkatli kullanılması gerekir, ağırdır!

beyzaboni

Yeni Üye
İç parazit için büyükbaş veya suya eklenen dış parazit içerikli ürünler sıkıntı yaratabilir. İç parazit için doğal kalkanımız zeolit tozudur. Temin edebilirseniz Dutch Care4Birds Worm-Stop ürünü kanatlılar için iç parazit ürünüdür dikkatli kullanılması gerekir, ağırdır!
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim 🙏🏻☺