• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Huzursuzluklarina ne yapabilirim

laedri

Aktif Üye
Bir sorum olacaktı bir çift sultan papaganim var binada yaşıyoruz kuşları genelde odada açık tutuyorum işte olduğum zamanlarda sıkılsnlar istemiyorum bazı günler geldiğimde cama carptiklarini gördüm anlam veremedim perdeyi çekip çıkıyordum bazı günler geliyordum oda harp yeri ben yaramazlık olarak düşünüyordum düne kadar. Dün odada otururken üst komşunun kızı var iki yaşlarında o merdiven boşluğunda bağırınca kuşlar huzursuz oldu odada uçusmaya cama çarpmaya yere konmamaya başladılar demekki ben yokken de aynı durum oluyor ve huzursuz oluyorlar sorum ise ben bu duruma ne yapabilirim en köşe odadalar kapı kapalı ama kulakları iyi olduğu için en küçük ses bile olsa hemen huzursuz oluyorlar 🤦🏻

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Katılıyorum. Evde gözetiminiz altında değilken kafeste tutmalısınız. Diğer türlüsü çok tehlikeli olur. Evdeki eşyaları kemirebilir; sesten irkilip cama ya da duvara çarpabilir, bi yere takılıp kendilerini incitebilirler. İki kuşunuz varsa kafeste yeterli oyuncak ve hareket alanı varsa, ve gün içinde belli süre kafesten çıkarıp uçuruyorsanuz hiç merak etmeyin sıkılmazlar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende siz yokken kafeste dursunlar diyecektim. En az hasar olur hem. Siz işten geldiğiniz vakit çıkarırsınız.

Apartmanda yaşayınca böyle sıkıntılar oluyor maalesef.

laedri

Aktif Üye
Katılıyorum. Evde gözetiminiz altında değilken kafeste tutmalısınız. Diğer türlüsü çok tehlikeli olur. Evdeki eşyaları kemirebilir; sesten irkilip cama ya da duvara çarpabilir, bi yere takılıp kendilerini incitebilirler. İki kuşunuz varsa kafeste yeterli oyuncak ve hareket alanı varsa, ve gün içinde belli süre kafesten çıkarıp uçuruyorsanuz hiç merak etmeyin sıkılmazlar
Oyuncagimiz maalesef yok erkek olan ilk gelen kusumuz salıncak asmistik top koymustuk çok urkuyordu çıkarttık onları da ama yine koyup deneyeyim

laedri

Aktif Üye
Bende siz yokken kafeste dursunlar diyecektim. En az hasar olur hem. Siz işten geldiğiniz vakit çıkarırsınız.

Apartmanda yaşayınca böyle sıkıntılar oluyor maalesef.
Maalesef apartman yaşantısı ne insanlara nede evcil hayvanlarımızı göre değil inşallah tez zamanda gönlümüzdeki müstakil evlere ulaşırız hayırlısı ile 🤗😄