• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hoşgeldin hayatıma 🩷

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizleri oğlumla tanıştırmak istiyorum. Adı henüz belli değil ama içimden geçen nedense Şeker. Önümde 13 Temmuzda çok önemli bir sınavım var. Bir can sahiplenmeyi ertelemiştim. Çünkü biraz uzak kalmak hemde kafamı toparlamak istedim. Sonra Şehmus bey yavruları olacağını söyleyince pek yanaşmadım ama sonra düşündümki sınav sürecimde bana iyi gelecek ve bana yoldaş olacak. Bu hayatımda aldığım en güzel hediye. Parayla pulla alınan hediyelerle değeri ölçülemez bile. @Şehmus BAKIR beye minnettarım. İyiki onu dinlemişim ve bu güzeli sahiplenmişim. Öncelikle şunu belirtmek isterim daha önce de söylemiştim yine tekrarlıyorum. Şehmus bey için maddiyat her zaman ikinci üçüncü plandadır. Her şey için size müteşekkirim. 🙏🏻 Biliyorum bu yapılanlara teşekkürüm çok az kalacak. 🥺 İsim koymaya gelirsek evet içimden geçen Şeker. Ama isim önerilerinize de açığım. @Demet bükay abla ve @Tarık T. sizin görüşleriniz de önemli ve forumdaki değerli diğer arkadaşlarım 🌸 @Demet bükay ablacım sanırım bu minnoş ta senin torunun 😍 fotoğraf ekledim ama uzaktan çektim biraz. Çünkü yakınından geçtiğim an korkudan çırpınmaya başlıyor. Sabit kaldığında da zaten sürekli gözlem altındayım. 🫠 Açıkçası böyle güzel renkler nasıl anne babadan çıktı merakta etmiyor değilim 🤭😇 Pamuk kalbimin bir köşesinde yaşıyor ve şimdi diğer bir köşesinde de artık Şeker olacak. 🙏🏻 Pamuğu Şekerle birlikte hep anıcaz. Anılarımızda yaşayacak 🙏🏻🙏🏻 Şimdi biz yeni bir sayfa açıyoruz ve güzel anılar biriktirmeye başlıyoruz 🩷 biraz uzunca oldu kusura bakmayın 😇

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şeker ismi güzel ben beğendim ☺ rica ederım bende size teşekkür ederim teklifimi geri çevirmediğiniz için yuva olduğunuz için 🙏Anılarınız bol olsun hepberaber nice yıllar görelim inşallah☺ Evet bu da demet ablamın torunlarından maşallah bereketli geçiyor 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sizleri oğlumla tanıştırmak istiyorum. Adı henüz belli değil ama içimden geçen nedense Şeker. Önümde 13 Temmuzda çok önemli bir sınavım var. Bir can sahiplenmeyi ertelemiştim. Çünkü biraz uzak kalmak hemde kafamı toparlamak istedim. Sonra Şehmus bey yavruları olacağını söyleyince pek yanaşmadım ama sonra düşündümki sınav sürecimde bana iyi gelecek ve bana yoldaş olacak. Bu hayatımda aldığım en güzel hediye. Parayla pulla alınan hediyelerle değeri ölçülemez bile. @Şehmus BAKIR beye minnettarım. İyiki onu dinlemişim ve bu güzeli sahiplenmişim. Öncelikle şunu belirtmek isterim daha önce de söylemiştim yine tekrarlıyorum. Şehmus bey için maddiyat her zaman ikinci üçüncü plandadır. Her şey için size müteşekkirim. 🙏🏻 Biliyorum bu yapılanlara teşekkürüm çok az kalacak. 🥺 İsim koymaya gelirsek evet içimden geçen Şeker. Ama isim önerilerinize de açığım. @Demet bükay abla ve @Tarık T. sizin görüşleriniz de önemli ve forumdaki değerli diğer arkadaşlarım 🌸 @Demet bükay ablacım sanırım bu minnoş ta senin torunun 😍 fotoğraf ekledim ama uzaktan çektim biraz. Çünkü yakınından geçtiğim an korkudan çırpınmaya başlıyor. Sabit kaldığında da zaten sürekli gözlem altındayım. 🫠 Açıkçası böyle güzel renkler nasıl anne babadan çıktı merakta etmiyor değilim 🤭😇 Pamuk kalbimin bir köşesinde yaşıyor ve şimdi diğer bir köşesinde de artık Şeker olacak. 🙏🏻 Pamuğu Şekerle birlikte hep anıcaz. Anılarımızda yaşayacak 🙏🏻🙏🏻 Şimdi biz yeni bir sayfa açıyoruz ve güzel anılar biriktirmeye başlıyoruz 🩷 biraz uzunca oldu kusura bakmayın 😇
Merhaba ablacım 🥰💓🤲
Anne babası okadar güzel o kadar naif ki🥰🥰🥰
Ellerimle beslediğim, uyumadığım, gözbebeğimden sakınarak büyüttüğüm sessiz meleklerim🤲🥰onlar Rabbimin emanetleri inan ki tek tek özenerek emanetlere baktım💓🥰Şehmus a ise gözüm arkada kalmadan yolladım, emanet ettim🤲💓🥰
Rabbim razı olsun, ben sizden Razıyım🤲💓🥰
Evinize bol bereket huzur neşe mutluluk getirsin inşallah 🤲💓🥰
Artık annesi sensin, çok mutlu oldum 🤲💓🥰
Şeker çok güzel isim olmuş😊💓
Sağlıkla afiyetle büyüsün inşallah ablacım 🥰😊💓

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba ablacım 🥰💓🤲
Anne babası okadar güzel o kadar naif ki🥰🥰🥰
Ellerimle beslediğim, uyumadığım, gözbebeğimden sakınarak büyüttüğüm sessiz meleklerim🤲🥰onlar Rabbimin emanetleri inan ki tek tek özenerek emanetlere baktım💓🥰Şehmus a ise gözüm arkada kalmadan yolladım, emanet ettim🤲💓🥰
Rabbim razı olsun, ben sizden Razıyım🤲💓🥰
Evinize bol bereket huzur neşe mutluluk getirsin inşallah 🤲💓🥰
Artık annesi sensin, çok mutlu oldum 🤲💓🥰
Şeker çok güzel isim olmuş😊💓
Sağlıkla afiyetle büyüsün inşallah ablacım 🥰😊💓
Ablam yaa. Onlara bakmandan emek vermenden zerre şüphem yok. Allah bu hayvan sevgisini herkese versin. Çok farklı bir duygu nedense. Amin ablacım sağlıklı olsunlar her şey hallolur. Çok teşekkür ederim 🩷

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oyyy tüyü kadar ömrü olsun, hep sağlıklı olsunn inşallah 🥰🥰 Demet ablamın da, Şehmus abimin de emeğine sağlık Rabbim hep iyiliklerini versin inşallah 🤲 Emin ellerde gitmiş, isim için de şeker 🍭 müthiş 🥰🥰🥰

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Maşallah tüyü kadar ömrü olsun, dost, arkadaş, yar, yaren olsun inşallah. Çok sevindim arkadaşım eminim ki iyi gelecektir kayıplar çok üzücü çok stresli ve yıpratıcı düşününce ben bile bilemiyorum yani Allah korusun ama böyle bir güzelliği de hayır demek tabi ki imkansız. @Şehmus BAKIR can @Demet bükay ablam canan ikisinden de Allah razı olsun. Bence de ismi gayet uyumlu olmuş şeker gibi mübarek :love: Eminim ki zamanla her şey yoluna oturacaktır o sana sende ona bağlanacaksın zaten gereken her şeyi biliyorsun çok sevindim.

Sagi

Aktif Üye
İkinize de hayırlı olsun.
Benim aklıma misket, yakut ,cevher,şehzade, hünkar, sülüman( "y" yok😀),hürrem, sultan ,Kösem isimleri geldi.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Hoş geldin Şeker, ismi pek yakışmış💛
Beraber sağlıklı, uzun yıllarınız olsun. Çok çok güzel bir bebiş maşallah🧿
Sarı-yeşil kuşları bir ayrı seviyorum😍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yaaa maşallah yeni dostun can olsun sana, oğlun çok minnoş Aslıcım. 😍
İsmi de bence çok yakışmış. Şeker gibi. 🌸
Bizim aşirette de var bir şeker. 🤭

Kaybettiklerimiz unutulmuyor zaten hep anılıyor. Pamuk'u kardeşine bol bol anlatırsın. 💕

Şehmus abi için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. ♥
Ne zaman kuşlar ile ilgili bir sıkıntım olsa her zaman yanımda oluyor, öz abim olsa bu kadar destek olmazdı sanırım. 😊 Hakkını ödemeyiz. Allah razı olsun kendisinden. 🌸

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaaa maşallah yeni dostun can olsun sana, oğlun çok minnoş Aslıcım. 😍
İsmi de bence çok yakışmış. Şeker gibi. 🌸
Bizim aşirette de var bir şeker. 🤭

Kaybettiklerimiz unutulmuyor zaten hep anılıyor. Pamuk'u kardeşine bol bol anlatırsın. 💕

Şehmus abi için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. ♥
Ne zaman kuşlar ile ilgili bir sıkıntım olsa her zaman yanımda oluyor, öz abim olsa bu kadar destek olmazdı sanırım. 😊 Hakkını ödemeyiz. Allah razı olsun kendisinden. 🌸
Evet Kübracım can dostum oldu dediğin gibi. Ama yıldızım hala barışmadı biraz yakınından geçeyim kendini ordan oraya atıyor. Aspur vereyim avcumdan dedim yok cıks katiyyen yemiyor. Bazen hiçbir şey yokken de akrobatik hareketler yapıyor 😆 Şehmus bey söylemişti çok yaramaz bir kuş diye sonuna kadar katılıyorum 🥳 Bende kendi haline bıraktım. 🫠 Şehmus bey dediğin gibi hakkı ödenmez. Bana ilk dediği şey parayı unut Aslı hocam. 🥺 dediğin gibi herkese her konuda elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor. Maddi manevî 🙏🏻Kayıplar çok zor Pamuk kalbimde. 🩷 Allah hepsine sağlık sıhhat versin. Ömürleri uzun olsun 🙏🏻

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Evet Kübracım can dostum oldu dediğin gibi. Ama yıldızım hala barışmadı biraz yakınından geçeyim kendini ordan oraya atıyor. Aspur vereyim avcumdan dedim yok cıks katiyyen yemiyor. Bazen hiçbir şey yokken de akrobatik hareketler yapıyor 😆 Şehmus bey söylemişti çok yaramaz bir kuş diye sonuna kadar katılıyorum 🥳 Bende kendi haline bıraktım. 🫠 Şehmus bey dediğin gibi hakkı ödenmez. Bana ilk dediği şey parayı unut Aslı hocam. 🥺 dediğin gibi herkese her konuda elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor. Maddi manevî 🙏🏻Kayıplar çok zor Pamuk kalbimde. 🩷 Allah hepsine sağlık sıhhat versin. Ömürleri uzun olsun 🙏🏻
Ay yaramaz fındık ya. 😁 Alışır zamanla sana annesi. 🤭
Anne ve babası nasıl bende merak ettim şimdi Demet abla. 😅

Öyle maalesef. Geçen hafta Bulut'un eşi Limonumu kaybettim bende. Bugün bir hafta olacak. Diğerlerine göre kabullenmem çok zor oldu ölümünü. Hala inanamıyorum öldüğüne ama zamanla alışıyor insan yokluklarına. Anıları kalıyor bizimle. Geriye kalan bütün tüylü dostlarımızın ömrü uzun olsun,sağlıkları yerinde olsun. 🤲🏻

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Öyle maalesef. Geçen hafta Bulut'un eşi Limonumu kaybettim bende. Bugün bir hafta olacak. Diğerlerine göre kabullenmem çok zor oldu ölümünü. Hala inanamıyorum öldüğüne ama zamanla alışıyor insan yokluklarına. Anıları kalıyor bizimle. Geriye kalan bütün tüylü dostlarımızın ömrü uzun olsun,sağlıkları yerinde olsun. 🤲🏻
Ablacım Şehmus kardeşim hangisini eşledi bilemiyorum ama anneanne dede (annenne bu renk dede sarıydı) 💓🐦

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Canım sende can çok. Ama hepsinin yeri apayrı. Başın sağolsun 😔 🙏🏻 o anılar zaten ekstra insanı hüzüne boğuyor. 😓ölüm kelimesini inan duymak istemiyorum. İyileşti iyi oldu kelimeleri o kadar guzelki. Ama ölümde kaçınılmaz maalesef. Amin canım hepsi sağlıklı olsunlar. 🩷🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ablacım Şehmus kardeşim hangisini eşledi bilemiyorum ama anneanne dede (annenne bu renk dede sarıydı) 💓🐦
O zaman @Şehmus BAKIR abiyi etiketleyim. 🤭

Canım sende can çok. Ama hepsinin yeri apayrı. Başın sağolsun 😔 🙏🏻 o anılar zaten ekstra insanı hüzüne boğuyor. 😓ölüm kelimesini inan duymak istemiyorum. İyileşti iyi oldu kelimeleri o kadar guzelki. Ama ölümde kaçınılmaz maalesef. Amin canım hepsi sağlıklı olsunlar. 🩷🙏🏻
Öyle hepsi ayrı bir dünya, sevgisi ayrı. Bazısının sevgisi daha çok tabi. Limonda öyleydi benim için.
O kadar haklısın ki... İnşallah bundan sonra böyle şeyler başımıza gelirse iyileşti iyi oldu kelimelerini kullanırız. 🤲🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O zaman @Şehmus BAKIR abiyi etiketleyim. 🤭

Öyle hepsi ayrı bir dünya, sevgisi ayrı. Bazısının sevgisi daha çok tabi. Limonda öyleydi benim için.
O kadar haklısın ki... İnşallah bundan sonra böyle şeyler başımıza gelirse iyileşti iyi oldu kelimelerini kullanırız. 🤲🏻
Müsait zamanda bir iki kare paylaşırım inşallah kardeşim ☺👍

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Başın sağolsun canım 😞

Dilara2324

Aktif Üye
Çok tatlı, tam bir şeker gerçekten ❤ Uzun, güzel bir ömrü olsun şekerin 🥰 Kendileri küçücük ama kalbimizde kocaman yerleri var. İyi ki var bu minnoşlar 😇