Sizleri oğlumla tanıştırmak istiyorum. Adı henüz belli değil ama içimden geçen nedense Şeker. Önümde 13 Temmuzda çok önemli bir sınavım var. Bir can sahiplenmeyi ertelemiştim. Çünkü biraz uzak kalmak hemde kafamı toparlamak istedim. Sonra Şehmus bey yavruları olacağını söyleyince pek yanaşmadım ama sonra düşündümki sınav sürecimde bana iyi gelecek ve bana yoldaş olacak. Bu hayatımda aldığım en güzel hediye. Parayla pulla alınan hediyelerle değeri ölçülemez bile. @Şehmus BAKIR beye minnettarım. İyiki onu dinlemişim ve bu güzeli sahiplenmişim. Öncelikle şunu belirtmek isterim daha önce de söylemiştim yine tekrarlıyorum. Şehmus bey için maddiyat her zaman ikinci üçüncü plandadır. Her şey için size müteşekkirim. Biliyorum bu yapılanlara teşekkürüm çok az kalacak. İsim koymaya gelirsek evet içimden geçen Şeker. Ama isim önerilerinize de açığım. @Demet bükay abla ve @Tarık T. sizin görüşleriniz de önemli ve forumdaki değerli diğer arkadaşlarım @Demet bükay ablacım sanırım bu minnoş ta senin torunun fotoğraf ekledim ama uzaktan çektim biraz. Çünkü yakınından geçtiğim an korkudan çırpınmaya başlıyor. Sabit kaldığında da zaten sürekli gözlem altındayım. 🫠 Açıkçası böyle güzel renkler nasıl anne babadan çıktı merakta etmiyor değilim Pamuk kalbimin bir köşesinde yaşıyor ve şimdi diğer bir köşesinde de artık Şeker olacak. Pamuğu Şekerle birlikte hep anıcaz. Anılarımızda yaşayacak Şimdi biz yeni bir sayfa açıyoruz ve güzel anılar biriktirmeye başlıyoruz 🩷 biraz uzunca oldu kusura bakmayın
Ekli dosyalar
-
3.4 MB Görüntüleme: 40
-
3.2 MB Görüntüleme: 38