• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hormanal bozukluk olabilirmi

Harun18

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar kuslarımı alalı 8 ay oldu dişi erkek diye aldım lakın rainbow sonradan dişiye döndü bende bunlara 1 erkek aldm sırayla dişileri değişiyorum eş tutsunlar diye fakat dişi çıkan rainbow 8 aydır beraber oldugu dişinin yanına gitmek istiyor hormon bozukluğu olabilirmi acaba erkek olabılırmı fotolara gençliğini ve erişkinliğini koyuyorum

Harun18

Yeni Üye
Kuşların tünekte fotosunu atar mısınız 1-2-3 numara vererek.Yanına gitme isteği cinsiyetle alakası yok sürü içgüdü bu …
Evet atarım lakin şimdi çalışıyorum akşama atıcam bide gri dişi ayrı kafeste 3 ünüde aynı kafesemi salayım

Bahar Y.

Müdavim
Dişilerde iyi anlaşabiliyor, arkadaşlardır o yüzden gitmek istiyorlardır, erkekle eş tuttular mı

Harun18

Yeni Üye
Dişilerde iyi anlaşabiliyor, arkadaşlardır o yüzden gitmek istiyorlardır, erkekle eş tuttular mı
Tutmadılar her iki kuşun yanına 1 er ay arayla saldım tutmadılar bide gri kusum çok iri erkege göre oyuzden dusundum ama raınbowlada tutmadılar

Bahar Y.

Müdavim
Bence 1 eş seçin ve sadece onla eş olsunlar, bir o bir o adapte olamadan değişiyordur belki gri kuşunuz kızışmış aslında, erkeğinde fotoğrafını görebilir miyiz