• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! hobihanem

Bubush

Yeni Üye
Merhaba herkese. Öncelikle bir maşallahınızı almak isterim . ilk başta tek oda ve bir çift muhabbet kuşu ile başladığım hobihanemi 2 oda ve sayısını tutamadığım muhabbet kuşu ve 12 sultan papağanı ile genişlettim. İnstagramda hesap açarak herkesle bu mutluluğu paylaşmak istedim. ( erkek sayısı azalması gerekir denildiği halde ne sahiplendirme ne satış konusunda şu an için bir düşüncem yok kıyamadım ) . Herkesin fikir ve önerilerine açığım arkadaşlar .

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba herkese. Öncelikle bir maşallahınızı almak isterim . ilk başta tek oda ve bir çift muhabbet kuşu ile başladığım hobihanemi 2 oda ve sayısını tutamadığım muhabbet kuşu ve 12 sultan papağanı ile genişlettim. İnstagramda hesap açarak herkesle bu mutluluğu paylaşmak istedim. ( erkek sayısı azalması gerekir denildiği halde ne sahiplendirme ne satış konusunda şu an için bir düşüncem yok kıyamadım ) . Herkesin fikir ve önerilerine açığım arkadaşlar .
Merhaba maşallah SüphanAllah 😊🤲
Bir öneride bulunmak isterim
Bit, haşere tozları var biliyorsunuz, mümkünse ayda 1 defa serpin duvarlarda oluşumu engeller😊
Yerlere ve duvarlara yuvalar serpin lütfen 😊

Bubush

Yeni Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah 😊🤲
Bir öneride bulunmak isterim
Bit, haşere tozları var biliyorsunuz, mümkünse ayda 1 defa serpin duvarlarda oluşumu engeller😊
Yerlere ve duvarlara yuvalar serpin lütfen 😊
Teşekkür ederim önerileriniz için . Kireçle yapıyorum ama sizce yetersiz mi kalır ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim önerileriniz için . Kireçle yapıyorum ama sizce yetersiz mi kalır ?
Rica ederim, kreçte korur fakat bitler kuşa gelirse faydası olmaz
Dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Vilmectin 6 ay ara ile damlatılır
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Bubush

Yeni Üye
Rica ederim, kreçte korur fakat bitler kuşa gelirse faydası olmaz
Dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Vilmectin 6 ay ara ile damlatılır
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
çok teşekkürler. Kuşlar tamamen doğalda ki gibi olsun istediğim için yakalama işi beni bayağı zorlayacak gibi . genel olarak sizin ilk söylediğinizi yapsam acaba koruma sağlayabilirmiyim ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
çok teşekkürler. Kuşlar tamamen doğalda ki gibi olsun istediğim için yakalama işi beni bayağı zorlayacak gibi . genel olarak sizin ilk söylediğinizi yapsam acaba koruma sağlayabilirmiyim ?
Sağlarsınız fakat kuşlara ense damlası olursa koruma %99 a kadar çıkar😊
Ense damlasını hava kararınca yapmanız çok daha kolay olacaktır
Tutar ve damlatırsınız
2 kişi😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
aslında benim orada hiç ışık kapanmıyor. hafif bir ışıkla 24 saat devam ediyor.
Olmaz, kuşların karanlıkta uykuya ihtiyacı vardır, kışın hava kararınca uykuya geçerler
Stres asabiyet çok olur en az 8 saat uyumaları gerekir

Üst Alt