• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hızlı nefes alıp verme hırıltılı nefes

Melik

Yeni Üye
İyi akşamlar 6 7 yaşlarında erkek bir muhabbet kuşum var 1.5 haftadır simsiyah dışkı yapıyordu parazitten şüphelendim veterinere götürdüm parazit yokmuş. Dediki yaşından dolayı ciğerlerine vurmuş ve antibiyotik verdi sadece yetersiz ve ilgilenmedi bana göre şuan kuş hırıltılı nefes alıp veriyor kuyruğu sürekli titriyor dışkısı cıvık ve bugün su gibi 1 2 damla kustu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz☺
Mümkünse kuşunuzun durumunu anlamamız için tünekte bir video ekler misiniz videoyu Streamable com dan yükleyip linkini buraya kopyalayın görünür. Birde peçete üzerinde güncel dışkılar görelim ona göre yorum yapalım

Melik

Yeni Üye
Merhaba ailemize hoşgeldiniz☺
Mümkünse kuşunuzun durumunu anlamamız için tünekte bir video ekler misiniz videoyu Streamable com dan yükleyip linkini buraya kopyalayın görünür. Birde peçete üzerinde güncel dışkılar görelim ona göre yorum yapalım
Hocam ses hiç belli olmuyor videolarda yinede atmak istedim kulağımla dikkatli dinleyince tık tık vık vık pıt pıt buna benzer sesler geliyor dışkı fotoğrafınıda ilerleyen saatlerde atacağım şuan dışkısını yapmadı hocam bide ek olarak kuş streste galiba sürekli uyuyor ve yemi kırıp ağzından atıyor

Melik

Yeni Üye
Kuş aç. Kendisi yemek yemediyse uzun müddet ve yem yemeyi bıraktıysa mutlaka ama mutlaka elle besleme yapılması lazım kursaktan.
Bilen birisine götürüp besleme yaptırın yoksa açlıktan ölür yemezse.
Dışkı zaten iyi değil
Daldarı olsun ekmek olsun ballı kraker olsun yiyor aç değilya bence

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Yoksa bişey yemiyor yemini kırıp atıyor bide yumurta yiyor hem haşlamayı yiyor hemde kızartmayı
Ballı kraker ? Ekmek ? Kızartma ? Ciddi ciddi bunlari mi veriyorsunuz ? Sağlıklı kuş bile bu beslenme şekli yüzünden hasta olur

Melik

Yeni Üye
Ballı kraker ? Ekmek ? Kızartma ? Ciddi ciddi bunlari mi veriyorsunuz ? Sağlıklı kuş bile bu beslenme şekli yüzünden hasta olur
Kızartma derken yumurtanın rafadan kısmı ekmek ne yapsam da engel olamıyorum yemesine ballı krakeri de ilk defa aldım kendisine bişey yemiyordu diye

Üst Alt