• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Hırıltı

Ceyda Bahar

Yeni Üye
Merhaba agustos sonundan beri muhabbet kusumuz hasta veterinere götürdüm usutmus dedi antibiyotik ve vitamin verdi. 1 hafta kullandık geçmedi sonra 1 hafta daha verdik yine geçmedi. Eskisi gibi otmuyor. Uçarken nefes nefese kaliyor geceleri kafesindeyken vikleyen bir ses çıkarıyor. Veteriner aradim avi astim ilacı kullansın dedi ama bulamadım. Ne yapmalıyım? İstanbuldayım götürebilecek iyi bir kuş veteriner var mi?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba agustos sonundan beri muhabbet kusumuz hasta veterinere götürdüm usutmus dedi antibiyotik ve vitamin verdi. 1 hafta kullandık geçmedi sonra 1 hafta daha verdik yine geçmedi. Eskisi gibi otmuyor. Uçarken nefes nefese kaliyor geceleri kafesindeyken vikleyen bir ses çıkarıyor. Veteriner aradim avi astim ilacı kullansın dedi ama bulamadım. Ne yapmalıyım? İstanbuldayım götürebilecek iyi bir kuş veteriner var mi?
Merhaba üşüttüğü için antibyotik öncesi doğal birşeyler öneriyoruz aslında. Yavrunuzun tünek üzerinde video ve beyaz peçete üzerinde taze dışkı görelim. Veteriner için İstanbul'daki arkadaşlar yardımcı olacaktır. Mutlaka röntgen çekilmesi gerekiyor. @Şehmus BAKIR

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, Kağıthane Vetform'da Gözde Hanım çok önerilen bir kanatlı uzmanı. Götürebilirsiniz🙏🏾

Üst Alt