• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hint bülbülüm yumurtladı.

laye

Yeni Üye
Merhaba dostlar 👋

Dün fark ettim zebra ispinozlarım 1 adet yumurtlamış. Çok sevindim tabi. Lakin merak ettiklerim var. Yumurta üzerinde sık yatmıyorlar normal mi? Ve kaç gün ara ile yumurta verirler? İlk kez yumurta alıyorum onlardan. Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa minnettar kalırım.

Teşekkürler. Selamlarımla...

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba Bazı Kuşlar Hemen Kuluçkaya Yatar. Bazıları Daha Sonra Yatar. 2 Gun Ara İle Yumurta Gelir. 😇🌸

laye

Yeni Üye
Merhaba Bazı Kuşlar Hemen Kuluçkaya Yatar. Bazıları Daha Sonra Yatar. 2 Gun Ara İle Yumurta Gelir. 😇🌸
Çok teşekkürler🙏. İlk yumurtaya bakmaz, yatmaz diye bir kaç yazı okumuştum ve tereddüt de kaldım. Bunlardan yavru almayı çok istiyorum da😅

laye

Yeni Üye
Hayirlisiyla Gelsin.Sağlıkla Buyusunler İnşallah 🌸😇
Maalesef yerde bir yumurta gördüm ve yere yumurtladı sandım. Karanlıkta eldiven ile alıp koymak istedim ama yumurta kırıktı. Yuvaya baktım yumurta yoktu yani atmışlar. Çok üzüldüm ama nasip değilmiş inşallah başka sefere. Sanırım ilk deneyimleri olduğu için oldu, çünkü ben yumurtayı gördükten sonra bir daha bakmamıştım. Nedenini buna yoruyorum şuan.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yine Gelir ama Yumurtaları 😇🌸 Bazı Kuşlarin Karakterlerinde Oluyor. Yumurta Kırma Kuluçkaya Yatmama Gibi.

laye

Yeni Üye
Yine Gelir ama Yumurtaları 😇🌸 Bazı Kuşlarin Karakterlerinde Oluyor. Yumurta Kırma Kuluçkaya Yatmama Gibi.
Öyle umuyorum. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Yine yuvaya giriyorlar hayırlısı.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Sağlıkla gelsin İnşallah. Rica Ederim 😇🙏

Üst Alt