• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hiç tutmuyorsun sultan papağanı

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar bu benim dişinin yumurtaları 3 adet var ama erkekle anlaşamıyorlar 2 tane ete dolu çıkmak üzere çıktıktan sonra ben Sultan papağan eşini değiştirsem bir sıkıntı olur mu anlaşamadıkları için değiştirmem lazım galiba Bir yardımcı olabilir misiniz Şimdiden teşekkür ediyorum😊😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Konu başlığında da konudan da pek anlayamadım. Anladığım üç yumurtanın ikisi dolu. Yavrular çıkınca başka erkek büyütürmü demek mi istediniz. Doğru anladıysam cevap veriyorum asla büyütmez. Dişide yavruları terkeder. Anlaşamasa çifleşme olmazdı. Akışına bırakın. Bir şekilde öğrenmeleri gerekecek. Yada yavrular büyüdükten sonra, büyümezse de bu kuluçka sonlandıktan sonra dişiyi başka erkekle eşleyebilirsiniz. Ama şimdi olmaz.

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Evet haklısınız ama yumurta lar geldikten sonra hiç anlatıyor lar bilemedim dediğiniz gibi akışına bırakmak ama insan tedirginler oluyor ya yavrular çıkamassa diye enne kuş tek bakamasa diye

Mert G.

Eski Forumcu
Evet haklısınız ama yumurta lar geldikten sonra hiç anlatıyor lar bilemedim dediğiniz gibi akışına bırakmak ama insan tedirginler oluyor ya yavrular çıkamassa diye enne kuş tek bakamasa diye
Yavrular çıktıktan sonra eşini deıstırsenız. Yeni eşine de yavrulara baktırmayacaktır. Siz çok panik yapıyordunız en son konunızda kafeste anlasıyorlardı.sakin olun lütfen :)

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Yavrular çıktıktan sonra eşini deıstırsenız. Yeni eşine de yavrulara baktırmayacaktır. Siz çok panik yapıyordunız en son konunızda kafeste anlasıyorlardı.sakin olun lütfen :)
🙂🙂🙂🙂 gerçekten anlamıyorum bir anlaşıyorlar bir anlaşmıyorlar😊😊

Üst Alt