• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

herkese kolay gelsin

Baritto

Yeni Üye
diğer sultan papaganım dişiyi aldıgımdan berı ona saldırıyordu gaga atıyodu tıslıyodu fakat son 3 4 gündür birbirlerini kaşıdıklarını farkettım cilveleşiyolar bende burdan yola cıkarak bı yuvalık takıyım dedım tunekleride değiştirdim ama erkek kuşum yuvalıga gırıyo dişi girmiyo neden olabılır birde kedi kumu koydum tozluydu fakat ben baya bı elekten geçirdim toz moz kalmadı kedi kumu yeme girişiminde bulunurlar mı acaba

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
diğer sultan papaganım dişiyi aldıgımdan berı ona saldırıyordu gaga atıyodu tıslıyodu fakat son 3 4 gündür birbirlerini kaşıdıklarını farkettım cilveleşiyolar bende burdan yola cıkarak bı yuvalık takıyım dedım tunekleride değiştirdim ama erkek kuşum yuvalıga gırıyo dişi girmiyo neden olabılır birde kedi kumu koydum tozluydu fakat ben baya bı elekten geçirdim toz moz kalmadı kedi kumu yeme girişiminde bulunurlar mı acaba
Merhaba, maşallah 🤲😊erkek kuş güvenilirlik kontrolü yapıyor, dişi daha sonra girecektir, kedi kumu mükemmel seçim👍😊bende kedi kumu kullanıyorum, büyükler+ bebekler asla ve asla yemiyorlar😊endişe etmeyin, temizliği çok kolay, hijyen, kokusuz ve dışkı toparlayıcı👍😊elemenize gerek yoktur, küçük taneli, iri taneli fark etmez, dökünce biraz bekleyin toz yere iner, muhabbet yuvaları için 1 yemlik yeterli oluyordu siz 2 yemlik kullanabilirsiniz( açık yemliklerden😊)