• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

herkese iyi günler veya iyi geceler

Baritto

Yeni Üye
arkadaşlar gece 2 suları tam yatıcam kuslarım bırden cırpınmaya başladılar ama nasıl ışıgı açıyorum hala daha ıkısıde cırpınıyor beyaz kusum kanadını kanatmıs tentürdiyot surmelımıyım bırde neden boyle yapmıs olabılırler yaşadıgım şehirde deprem ped değil hiç olmuyor ne olmuş olabilir acaba

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
arkadaşlar gece 2 suları tam yatıcam kuslarım bırden cırpınmaya başladılar ama nasıl ışıgı açıyorum hala daha ıkısıde cırpınıyor beyaz kusum kanadını kanatmıs tentürdiyot surmelımıyım bırde neden boyle yapmıs olabılırler yaşadıgım şehirde deprem ped değil hiç olmuyor ne olmuş olabilir acaba
Sinek, ses olabilir. Tentürdiyot iyot içerir yarın eczaneden rif ampul alıp günde 2-3 kez pansuman yapın. Geçmiş olsun 🙏

Ekli dosyalar

Baritto

Yeni Üye
dayanamadım sizin mesajınızdan önce batikon sürmüştüm üfleye üfleye

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
dayanamadım sizin mesajınızdan önce batikon sürmüştüm üfleye üfleye
Bir kereden bir şey olmaz merak etmeyin ama tedavi edecek olan riftir yarın 2-3 adet alın günde 2-3 kez kulak çöpüyle sürün kullandıktan sonra ağzını yara bandı ile kapatıp serin yerde muhafaza edebilirsiniz 😊 Sonra ertesi gün tekrar, tekrar kullanın yan etkisi yoktur geçmiş olsun. Bir de b vitamini takviyesi yapın mutlaka ☺